ویزای دانشجویی انگلستان

ویزای دانشجویی انگلستان برای کسانی است که قصد تحصیل در انگلستان دارند. کسانی برای ویزای دانشجویی انگلیس می توانند اقدام کنند که سن آن ها بالای ۱۶ سال باشد و از یک مرکز آموزشی معتبر انگلیس، پذیرش داشته باشند.

همچنین متقاضی ویزای دانشجویی انگلستان باید توانایی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن به زبان انگلیسی را داشته باشد. توانایی مالی پرداخت هزینه های آموزشی و زندگی در انگلستان نیز از دیگر شرایط این ویزا می باشد.

شما باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره خود، تقاضای ویزای دانشجویی انگلیس کنید و تصمیم گیری در مورد ویزای شما حدود ۳ هفته زمان می برد.

توجه داشته باشید هزینه ویزای دانشجویی انگلستان ۳۲۸ پوند به علاوه هزینه بیمه پزشکی شما می باشد.

شرط اخذ پذیرش ویزای دانشجویی انگلیس

  • شما باید از یک مرکز آموزشی مجوز دار پذیرش دانشجویی غیر مشروط داشته باشید.
  • شما باید جهت پرداخت هزینه های دانشگاه و سکونت خود به اندازه کافی پول داشته باشید.
  • مدارک لازم دیگر را این مرکز مهاجرتی بستگی به وضعیت شخصی شما اعلام می کند.
  • دوره شما باید تمام وقت بوده و سطح شماره ۶ در سطوح ثبت شده باشد. دوره های تمام وقت یعنی حداقل ۱۵ ساعت در هفته آموزش که منجر به گواهینامه سطح شماره ۳ می شود.
  • اگر دوره شما ۶ ماه یا کمتر از ۶ ماهه است، باید یک هفته قبل از شروع دوره در محل آموزشی حاضر باشید.
  • اگر دوره شما بیش از ۶ ماه طول بکشد، یک ماه قبل باید حاضر باشید.
  • طول مدت اقامت در انگلستان با ویزای دانشجویی بستگی به دوره ای دارد که مطالعه می کنید.
  • با ویزای دانشجویی اجازه کار شما منوط بر سطح و نوع دوره شما است.

تائیدیه پذیرش در مراکز آموزشی انگلیس

مرکز آموزش انگلیسی به شما یک شماره ارجاعی می دهد که به آن در اصطلاح CAS یا Confirmation of Acceptance for Studies می گویند. هنگامی که این شماره اعلام شد، این شماره روی دوره ثبت شده و باید آن را بر روی برگه تقاضانامه ویزای خود درج نمایید. توجه کنید این شماره فقط ۶ ماه اعتبار دارد، پس باید قبل از اینکه اعتبارش به پایان برسد، برای ویزای دانشجویی انگلستان اقدام کنید.

توجه: شما فقط CAS را برای دوره های جدید می گیرید و اگر دوره ای را قبلاً آغاز کرده اید و مایلید مجدداً آزمون آن را بدهید، نیازی به اخذ آن نیست.

سطح زبان انگلیسی مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

شما باید سطح زبان انگلیسی خود را قبل از ورود به هر مرکز آموزشی را مشخص کنید و این بدین معنی که سطح زبان شما باید در حد SELT یا Secure English Language Test باشد.

محل تحصیل مقطع تحصیلی سطح زبان مورد نیاز شما سطح شما
مرکز آموزش عالی مدارک دانشگاهی لیسانس به بالا چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن Equivalent to CEFR (Common European Framework for languages) level B2
مرکز آموزشی غیر آموزش عالی مدارک دانشگاهی لیسانس به بالا چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن در SELT CEFR level B2

۵-۵٫۵

هر مرکز آموزش دیگر زیر مقطع لیسانس چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن در SELT CEFR level B1

IELT 4 – ۴٫۵

ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت

ویزای تحصیلی انگلستان دوره های کوتاه مدت

این ویزا برای دوره های کوتاه مدت از قبیل دوره های زبان انگلیسی می باشد و یا دوره های کوتاه مدت مثل تحقیق که بخشی از برنامه دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری می باشند.

شرایط ویزای دوره های کوتاه مدت

  • امکان ثبت نام در مدارس دولتی نمی باشد.
  • کار در مدت دوره امکان پذیر نمی باشد.
  • امکان تمدید ویزا وجود ندارد.
  • امکان به همراه آوردن بستگان میسر نمی باشد.
  • امکان استفاده از بورسیه موجود نمی باشد.
  • این نوع ویزا برای دوره های زبان انگلیسی به مدت ۶ ماه و اگر بالای ۱۸ سال دارید و دوره زبان ثبت نام کرده اید تا ۱۱ ماه می توانید در انگلستان اقامت داشته باشید.
  • هزینه این ویزا برای ویزای ۶ ماهه ۸۹ پوند و برای ۱۱ ماهه ۱۷۰ پوند می باشد.

تحصیل در مدارس انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان برای کودکان و نوجوانان بین ۴ تا ۱۷ سال

ویزای تحصیلی انگلستان برای افراد زیر ۱۸ سال است. کودکان و نوجوانان از بدو تولد تا سن ۱۷ سالگی قادر به اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می باشند و می توانند با تحصیل در مدارس انگلستان، یکی از والدین خود را به عنوان قیم با خود به کشور انگلیس برده و در زمان تحصیل از حضور یکی از والدین در کنار خود استفاده کنند.

بچه ها  برای گذراندن این دوره های تحصیلی احتیاج به هیچ مدرک زبانی ندارند و فقط با داشتن پذیرش و مدارک مورد نیاز می توانند به سفارت انگلیس مراجعه کنند و ویزای تحصیلی انگلیس را بگیرند.

شرایط اخذ ویزای تحصیل در مدارس انگلیس

  1. داشتن پذیرش غیر مشروط از یک مرکز آموزشی مجاز و معتبر با استاندار بین المللی در انگلستان
  2. رضایت والدین
  3. پرداخت هزینه های لازم برای مرکز آموزشی، محل سکونت و … .
  4. دانش آموز باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره در محل تحصیل حاضر باشد و حدود سه هفته طول می کشد تا ویزای آن آماده شود.

هزینه تحصیل در مدارس انگلستان چقدر است؟

هزینه ویزای تحصیلی کودکان و نوجوانان انگلستان ۳۲۸ پوند می باشد و هزینه بیمه سلامت نیز باید پرداخت گردد.

مدت اقامت در انگلستان با این ویزای تحصیلی

  • برای افراد زیر ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۶ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.
  • برای افراد بالای ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۳ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.

اگر دانش آموزان دوره های ۶ ماهه یا کمتر را می گذرانند، می توانند یک هفته قبل از شروع دوره در محل تحصیل در انگلیس باشند و یا اگر دوره بیش از ۶ ماه طول می کشد، یک ماه قبل از شروع باید در انگلیس باشند.

هزینه ویزای والدین (Parent of a Tier 4 – Child)

هزینه ویزای والدین ۴۰۵ پوند می باشد. والدین این دانش آموزان قادرند به اندازه طول دوره فرزندان خود در انگلستان اقامت کنند.

کار در انگلیس با ویزای دانش آموزی

اگر دانش آموز بیش از ۱۶ سال سن داشته باشد می تواند به صورت پاره وقت، ۱۰ ساعت در هفته، در ایام هفته و تمام وقت در تعطیلات و آخر هفته ها کار کند.
توجه داشته باشید افرادی که با این ویزا به انگلستان می روند، نمی توانند کار تمام وقت داشته و یا یک شغل آزاد داشته باشند.

همچنین این افراد نمی توانند به عنوان پزشک و یا دستیار پزشک طبابت کنند و یا به عنوان ورزشکار و یا مربی تیم ورزشی فعالیت داشته باشند.

CAS چیست؟

Confirmation of Acceptance for Studies یا CAS عددی است که مرکز آموزشی مربوطه در انگلستان برای شما ارسال می کند که تأیید پذیرش دانشجوئی نام دارد. شما پس از صدور آن فقط تا شش ماه می توانید از آن برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس استفاده کنید.

تحصیل در انگلستان

تحصیل در انگلستان (TIER 4 – Students)

اگر تمایل به تحصیل در انگلستان دارید، باید از طریق سیستم امتیاز بندی پذیرش شده و ویزای تحصیلی انگلیس را اخذ نمائید.

ویزای تحصیلی انگلستان در سه گروه ارائه می شود:

  1. ویزای تحصیلی کودکان و نوجوانان بین ۴ تا ۱۷ ساله (Child)
  2. ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت (Short Term)
  3. ویزای تحصیلی عمومی دانشجویی از دوره های زبان تا مقطع دکتری (General)

روند اخذ ویزای تحصیلی انگلیس

  1. مرکز مهاجرتی ویزایاب پس از تکمیل پرسشنامه شما از طریق دانشگاه هایی که شما مشخص کرده اید و یا اگر هم دانشگاه بخصوصی در نظر ندارید، کارشناسان این مرکز یکی از دانشگاه ها را برای شما انتخاب کرده و پذیرش تحصیلی شما را اخذ می کنند.
  2. پس از اخذ پذیرش شما برای انجام مصاحبه به سفارت انگلیس اعزام می گردید.
  3. اگر ویزای تحصیلی شما قبول واقع نگردد، یک نامه به عنوان نامه امتناع از ویزا به شما ارائه می گردد. در این نامه معمولاً قید می شود که به چه دلایلی ویزای شما رد شده است. توضیحات بیشتری در مورد دلایل مردود شدن شما، در وب سایت اداره مهاجرت انگلیس قابل یافتن است.

در سالهای اخیر که سفارت انگلستان تعطیل بود، کلیه متقاضیان ویزای دانشجویی انگلیس به دبی، ابوظبی و یا کشورهای دیگر رفته و ناچار بودند یک تا دو ماه در دبی منتظر پاسخ ویزای خود بمانند، ولی اخیرا کلیه ویزاها در ایران اخذ می گردد.