ویزای انگلستان جهت ورزشکاران (Tier 2 – Sportsperson)

در صورتیکه شما از ورزشکاران بین المللی در سطح جهانی و سابقه عالی و حرفه ای بوده باشید و حرفه شما بتواند کمک شایان توجهی به امر ورزشی در انگلستان نماید، می توانید از طریق این ویزا مهاجرت ورزشی به انگلیس داشته باشید.

منظور از گروه ورزشکاران به افرادی اطلاق می شود که جهت انجام امور ورزشی به مدت ۱۲ ماه وارد انگلستان می شوند. مربیان ورزشی، باید مدارک و مدارج مرتبط و معتبر را همراه خود به کشور انگلستان بیاورند.

نکته ۱ : قبل از درخواست در این گروه، شما باید دارای ضامن معتبر و مدرک ضمانت از کشور انگلستان باشید.

نکته ۲ : شما نمی توانید در قالب افرادی که جهت فستیوال های ورزشی وارد این کشور می شوند تقاضای مهاجرت نمایید.

شما قادرید برای مدت سه سال پس از تائید ویزای ورزش، در انگلستان اقامت نموده و مجددا آنرا تمدید کرده و برای سه سال دیگر اقامت کنید.

ویزای ورزشی انگلیس به چه افرادی تعلق می گیرد؟

  1. به عنوان یک نخبه ورزشی و یا یک ورزشکار کاملا حرفه ای و یا یک مربی ورزشی که توسط مقامات دولتی ورزشی بین المللی در سطوح بالا ارزیابی شده و مورد تائید قرار گرفته باشند.
  2. کارفرمای شما، فعالیتهای ورزشی شما را توسعه داده باشد.
  3. سایر شرایط را احراز نمود باشید.

تصمیم گیری در مورد پرونده شما معمولاً بیش از سه هفته زمان نمی برد، ولی شما باید حدود سه ماه قبل از عزیمت خود به انگلستان کلیه مراحل را انجام دهید. شما تا سه سال پس از تأیید، قادرید در انگلستان اقامت کرده و در صورت تمایل تا سه سال دیگر نیز ویزای خود را تمدید کنید و جمعاً شش سال در انگلستان اقامت نمائید.

در این مدت شما قادرید تا به فعالیت های ورزشی بپردازید. همانطور که در گواهینامه اسپانسر ذکر شده، در صورت تمایل می توانید شغل دومی نیز داشته باشید و یا حتی می توانید به عنوان مفسر ورزشی کار و فعالیت داشته باشید و یا در کارهای بدون دستمزد به صورت داوطلبانه شرکت نمایید.

سایر شرایط مهاجرت ورزشی به انگلیس

  • ادامه تحصیل در صورتیکه به فعالیتهای ورزشی شما لطمه نخورد مجاز می باشد.
  • خانواده درجه یک شما مانند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می توانند با ویزای شما به انگلستان عزیمت نموده و مکرراً سفر خارج از کشور داشته باشند.
  • شما یا باید در آزمونهای تافل و یا آیلتس و یا آزمونهای بین المللی دیگر شرکت کرده و در حد مقدماتی با زبان انگلیسی آشنا باشید.
  • در صورتی که یک مدرک دانشگاهی مانند کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی اخذ نموده باشید، نیازی به آزمون ندارید.
  • یکی از شرایط اخذ این ویزا، دارا بودن حداقل مبلغ ۹۴۵ پوند به مدت سه ماه در حساب بانکی شما می باشد.
  • برگه آزمایشات پزشکی بدنی مخصوص بیماری سل از مدارک مورد نیاز می باشد.
  •  در صورتی که برای پست مربی گری اقدام می کنید، یک نامه از مقامات ورزشی دولتی که توانائی های ورزشی شما را تحسین نموده باشند مورد نیاز می باشد.

ویزای کار انگلستان

ویزای عمومی رده ۲ انگلستان (Tier 2 – General) – ویزای مهارتی

ویزای مهارتی یا ویزای کار انگلستان شامل کسانی می شود که واجد شرایط یک دعوتنامه کاری از یک شرکت معتبر انگلیسی باشند، که دارای شرایط مورد نظر اداره مهاجرت انگلستان باشد.

یکی از شرایط لازم جهت پذیرفته شدن برای ویزای کار انگلیس این است که شرکت مورد نظر طی مراحلی و چندین بار آگهی آن پست به خصوص را در روزنامه کرده باشد و فرد مورد نظر که شهروند انگلیس باشد برای آن پست پیدا نشده باشد، در این صورت آن شرکت قادر است از ایران یا کشورهای دیگر به صورت قانونی نیروی کار جذب نماید؛ وقتی شما در این آگهی پذیرش شوید، می تواند برای اخذ ویزا از اداره مهاجرت انگلیس اقدام نمایید.

کارفرما میبایستی پس از آگهی پست مورد نظر برای استخدام شما، حقوقی مکفی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شما و خانوادتان را دربر داشته باشد. این حقوق میبایستی پس از کسر هزینه مالیات محاسبه شود.

سایر شرایط ویزای کار انگلستان

  • اخذ ویزای کار در کشور انگلستان حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد. در اصطلاح کارفرما در کشور انگلستان باید بتواند به عنوان اسپانسر باشد. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً بسیار دشوار است.
  • با این ویزا می توانید برای ۵ سال و ۱۴ روز و یا مدت زمانی که روی گواهی کار شما درج شده به اضافه یک ماه به انگلستان وارد شوید. در تمدید مجدد می توانید برای ۵ سال دیگر ویزای خود را تمدید کنید. مجموعاً ویزای شما نباید از ۶ سال تجاوز کند.
  • شما می توانید در شغلی که اسپانسر شما در برگه گواهی کار ثبت کرده، فعالیت کنید و می توانید برای ۲۰ ساعت در هفته به شغل دوم نیز مشغول شوید.
  • در شغلهایی که کمبود کارگر در آنها درج شده، به مدت ۲۰ ساعت مشغول بکار شوید.
  • در صورتیکه ادامه تحصیل در انگلستان به کار شما لطمه نزند، شما می توانید به تحصیل هم مشغول شوید.
  • می توانید مکرراً از انگلستان خارج شده و یا بازگردید.
  • شما قادرید خانواده درجه یک خود را که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد را به انگلستان بیاورید.

توجه: هر ساله یک لیست از شغلهای مورد نیاز انگلستان از طرف اداره مهاجرت صادر میگردد. خواهشمند است جهت دستیابی به آخرین لیست به دفتر این مرکز مراجعه فرمائید.