ویزای سرمایه گذاری انگلستان – Tier 1 Investment

سیستم ویزای اقامت سرمایه گذاری در انگلستان بر اساس سیستم امتیاز بندی و نیز سرمایه گذاری ۲ میلیون پوندی استوار می باشد که متقاضی باید حداقل ۷۵ امتیاز کسب نماید.

  1. مبلغ ۲ میلیون پوند سرمایه گذاری، ۳۰ امتیاز از امتیازات مورد نیاز فرد را، تأمین می نماید. این مقدار سرمایه باید در بانک یا موسسه مالی معتبری در انگلستان سپرده گذاری شده باشد. اگر این مبلغ در خارج از انگلستان است، در هر حال باید قابلیت انتقال به انگلستان را داشته باشد.
  2. برای دریافت امتیازات لازم دیگر در این شیوه از سرمایه گذاری در بریتانیا متقاضی باید حداقل ۱,۷۵۰,۰۰۰ پوند همین مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ پوند را برای خرید اوراق قرضه، به صورت اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی انگلیس صرف نموده تا ۳۰ امتیاز دیگر را کسب کند.
  3. همچنین اگر قبل از به اتمام رسیدن ۳ ماه از زمان دریافت ویزای خود به سرمایه گذاری بپردازد، ۱۵ امتیاز دیگر را نیز کسب می کند.

متقاضی جهت استفاده از این روش، لازم است ابتدا حسابی در کشور انگلستان باز نماید.

مزایای مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری

  • فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد.
  • همچنین سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست.
  • در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان کمتر از ۱۸ سال را به همراه خود داشته باشد.
  • متقاضی الزامی ندارد که برای تأمین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد.

اقامت دائم انگلیس با ویزای ویزای سرمایه گذاری انگلستان

مدت زمان و اعتبار ویزای سرمایه گذاری انگلیس ۳ سال و ۴ ماه است و پس از گذشت این مدت می تواند به مدت ۲ سال دیگر تمدید شود و بعد از گذشت ۵ سال فرد را به اقامت دائم انگیس می رساند.

اگر مبلغ سرمایه گذاری شما در حد ۵,۰۰۰,۰۰۰ پوند باشد، در مدت زمان ۳ سال و اگر این مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ پوند باشد با گذشت ۲ سال، اقامت دائم انگلستان اخذ می گردد.

در اخذ اقامت انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری موارد زیر را مد نظر قرار دهید:

  • با وجود هزینه های بسیاز زیاد مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری ولی شما به راحتی قادرید اقامت و تابعیت انگلستان را کسب نماید.
  • شما باید مایل به اقامت و زندگی در انگلستان باشید، لذا اقامت فیزیکی و زندگی در انگلستان اجباری است. شما باید ۵۰٪ وقت خود را، که معادل ۶ ماه درسال می باشد، در کشور انگلیس به سر ببرید.
  • با توجه به اینکه این سرمایه گذاری نباید به صورت صوری و فقط برای کسب مهاجرت به انگلستان باشد، آشنایی شما با سیستم تجاری انگلیس نیازمند درک محیط و آشنائی با بازار کار و تجارت می باشد؛ لذا توصیه می شود قبل از هر اقدامی در امر سرمایه گذاری، خودتان و یا فرزندانتان از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور شده و ضمن اینکه در بهترین دانشگاه های دنیا ادامه تحصیل می دهید، می توانید با محیط اطراف خود آشنا شده و همینطور از نزدیک با نظام سرمایه گذاری این کشور آشنا شوید و به حقوق خود نیز اشراف کامل پیدا کرده و آینده روشنی را برای خود و افراد تحت تکلف و خانواده خود فراهم سازید.

ویزای استعدادهای درخشان انگلیس

ویزای استعدادهای درخشان انگلستان (Tier 1 – Exceptional Talent)

کشور انگلیس برای افرادی که از استعدادهای درخشان خاصی در زمینه رشته های مهندسی و یا علوم انسانی، علوم پزشکی و زیر شاخه های آن، رشته های هنری و فن آوری دیجیتال برخوردار هستند، یک نوع ویزای استعدادهای درخشان در نظر گرفته است.

روند اخذ ویزای استعدادهای درخشان انگلیس

  1. ابتدا استعداد افرادی که خود را واجد شرایط می دانند، از طریق مرکز ویژه آن تخصص، ارزیابی شده و مورد تأیید قرارگرفته و برگه تأییدیه صادر می گردد.
  2. در مرحله بعدی، پرونده این افراد برای گذراندن روند اخذ این نوع ویزا به بخش اداره مهاجرت انگلیس ارسال می گردد که برگه های تائید، تاریخچه و سوابق افراد مورد بررسی قرار می گیرد.

در حالت عادی، کل این عملیات فقط در حدود سه ماه طول می کشد، ولی ممکن است تأیید ویزای شما زمان بیشتری ببرد.

شرایط ویزای استعداد های درخشان انگلیس

  • برای این ویزا معمولاً ظرفیت های محدودی در نظر گرفته شده است.
  • شما می توانید در این نوع ویزا، سه ماه قبل از تاریخ ورودتان در انگلستان حضور داشته باشید و از زمانی که ویزای شما صادر گردید، حداکثر سه هفته فرصت دارید تا وارد خاک انگلستان شوید.
  • مدت اعتبار ویزای استعداد های درخشان انگلیس بستگی به شرایط فرد داشته، ولی اگر متقاضی از ایران تقاضای این ویزا را بدهد، معمولاً ۵ سال و ۴ ماه می باشد. در این مدت زمان، شخص باید کلیه هزینه های درمان و بهداشت خود را بپردازد.
  • در صورتی که متقاضی ۵ سال در خاک انگلستان بصورت قانونی اقامت کرده باشد، می تواند برای اقامت دائم انگلستان اقدام نماید.
  • در ویزای استعداد های درخشان انگلستان، فرد متقاضی می تواند به عنوان کارمند در شرکت ها و یا یک فرد خود اشتغال مشغول به کار باشد و همچنین می تواند بدون اینکه به دولت انگلستان اطلاع دهد، تغییر شغل دهد.
  • همچنین در ویزای استعدادهای درخشان دولت انگلستان اجازه میدهد تا متقاضی خانواده درجه یک خود را که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد، به همراه بیاورد.
    در ویزای استعدادهای درخشان انگلیس فرد اجازه تردد و رفت و آمد از/به خاک انگلستان را به صورت دائم و مکرر دارد؛ به عبارت دیگر ویزای مالتی انگلستان به متقاضیان تعلق میگیرد.