ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان (Tire 2 – Intra-company Transfer)

افرادی که در استخدام شرکتهای چند ملیتی می باشند و به شعبه آنها در انگلستان جهت اشتغال پستهای تخصصی منتقل می شوند، می توانند از این نوع ویزا استفاد نمایند. این ویزا جایگزین ویزای قدیمی (اجازه کار) شده است.

شرایط و موارد مورد نیاز برای ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

  1. حداقل تحصیلات در حد دیپلم فنی و یا فوق دیپلم (National Vocational Qualifications (NVQs) Level 3)
  2. حقوق و دستمزد پیشنهاد شده به فرد متقاضی باید مناسب با بازار کار محلی باشد.
  3. کارمندی که در استخدام آن سازمان یا شعبه خارجی می باشد، باید حداقل به مدت ۶ ماه قبل از انتقال به انگلستان برای آن شرکت کار می کرده باشد.
  4. کلیه کارفرماهایی که مایلند متقاضیان این نوع ویزاها را استخدام نمایند، باید گواهینامه مجوز اسپانسرشیپ داشته باشند.
  5. برای استخدام این افراد کارفرما باید ثابت کند که شعبه در انگلستان مستقیم تحت نظر و مالکیت همان شرکت در خارج از انگلستان می باشد.
  6. متقاضیانی که موفق به اخذ این نوع ویزا شده اند، باید تست امتیاز بندی داده و در صورت موفقیت یک گواهینامه اسپانسرشیپ از کارفرمای خود دریافت می کنند. وقتی که این گواهینامه را دریافت نمودند، می توانند از کشور خود برای ویزای خود تقاضا بدهند. توجه داشته باشید با وجود این گواهینامه هیچ تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد، چون اخذ ویزا مستقیماً به نتیجه آزمایشات پزشکی و همینطور موارد امنیتی و بررسی سوابق متقاضی بستگی دارد.
  7. معمولاً حدود سه ماه طول می کشد تا این ویزا تائید گردد.
  8. متقاضیان در صورت تمایل می توانند به تحصیلات خود نیز ادامه دهند.

امتیازبندی ویزای انتقال بین شرکتی انگلیس

  • گواهی پیشنهاد کاری (۳۰ امتیاز): برای کسب این امتیاز باید قبل از درخواست بمدت ۶ ماه در شرکت مبدا کار کرده باشید و همچنین کارفرما در گواهی شما باید قید کند که منتقل شده بین شرکتی هستید.
  • حداقل به ۲۰ امتیاز از صلاحیت و درآمد آینده تان نیاز دارید.
  • نیاز به تسلط به زبان انگلیسی ندارید.
  • کار شما باید در رابطه با اهداف آن شرکت باشد.

انواع ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان

  1. کارمندانی که بیش از ۱۲ ماه برای آن شرکت کار کرده اند، در صورتیکه درآمد آنها بیش از ۱۵۵۳۰۰ پوند در سال باشد به مدت ۹ سال و اگر درآمد آنها کمتر از این مبلغ باشد فقط ۵ سال و یک ماه میتوانند در انگلستان اقامت کنند.
  2. کارمندانی که کمتر از ۱۲ ماه کار کرده اند، بمدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  3. کارمندانی که حداقل به مدت سه ماه کارآموزی داشته اند، به مدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  4. کارمندان با مهارتهای بالا که یا برای استفاده از مهارتهای خود و یا برای آموزش مهارتها منتقل می شوند، می توانند به مدت ۶ ماه اقامت داشته باشند.

 

ویزای کار انگلستان

ویزای عمومی رده ۲ انگلستان (Tier 2 – General) – ویزای مهارتی

ویزای مهارتی یا ویزای کار انگلستان شامل کسانی می شود که واجد شرایط یک دعوتنامه کاری از یک شرکت معتبر انگلیسی باشند، که دارای شرایط مورد نظر اداره مهاجرت انگلستان باشد.

یکی از شرایط لازم جهت پذیرفته شدن برای ویزای کار انگلیس این است که شرکت مورد نظر طی مراحلی و چندین بار آگهی آن پست به خصوص را در روزنامه کرده باشد و فرد مورد نظر که شهروند انگلیس باشد برای آن پست پیدا نشده باشد، در این صورت آن شرکت قادر است از ایران یا کشورهای دیگر به صورت قانونی نیروی کار جذب نماید؛ وقتی شما در این آگهی پذیرش شوید، می تواند برای اخذ ویزا از اداره مهاجرت انگلیس اقدام نمایید.

کارفرما میبایستی پس از آگهی پست مورد نظر برای استخدام شما، حقوقی مکفی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شما و خانوادتان را دربر داشته باشد. این حقوق میبایستی پس از کسر هزینه مالیات محاسبه شود.

سایر شرایط ویزای کار انگلستان

  • اخذ ویزای کار در کشور انگلستان حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد. در اصطلاح کارفرما در کشور انگلستان باید بتواند به عنوان اسپانسر باشد. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً بسیار دشوار است.
  • با این ویزا می توانید برای ۵ سال و ۱۴ روز و یا مدت زمانی که روی گواهی کار شما درج شده به اضافه یک ماه به انگلستان وارد شوید. در تمدید مجدد می توانید برای ۵ سال دیگر ویزای خود را تمدید کنید. مجموعاً ویزای شما نباید از ۶ سال تجاوز کند.
  • شما می توانید در شغلی که اسپانسر شما در برگه گواهی کار ثبت کرده، فعالیت کنید و می توانید برای ۲۰ ساعت در هفته به شغل دوم نیز مشغول شوید.
  • در شغلهایی که کمبود کارگر در آنها درج شده، به مدت ۲۰ ساعت مشغول بکار شوید.
  • در صورتیکه ادامه تحصیل در انگلستان به کار شما لطمه نزند، شما می توانید به تحصیل هم مشغول شوید.
  • می توانید مکرراً از انگلستان خارج شده و یا بازگردید.
  • شما قادرید خانواده درجه یک خود را که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد را به انگلستان بیاورید.

توجه: هر ساله یک لیست از شغلهای مورد نیاز انگلستان از طرف اداره مهاجرت صادر میگردد. خواهشمند است جهت دستیابی به آخرین لیست به دفتر این مرکز مراجعه فرمائید.

ویزای کار آلمان

اگر آمادگی کار در خارج از کشور را دارید و به فکر آینده خانواده و فرزندان خود هستید و در صورتیکه از یکی از دانشگاه های ایران و یا خارج از کشور حداقل مدرک کارشناسی دارید، با تماس با ما و در مدت کمتر از سه ماه، ویزای کار آلمان را برای شما اخذ می کنیم.

نیازی به تسلط در زبان آلمانی نیست، فقط کافی است به یکی از دو زبان انگلیسی و یا آلمانی در حدی آشنایی داشته باشید که قادر به مصاحبه و تا حدی صحبت باشید.

قوانین کار آلمان

کشورهایی که عضو اتحادیه­ ی اروپا هستند، تقریباً قوانین کار مشترکی دارند. به این ترتیب که متقاضی نیروی کار ابتدا باید در روزنامه های اروپا به مدت سه ماه آگهی درج کند و اگر شخص مورد نظر پیدا نشد، باید مجدداً سه ماه دیگر آگهی خود را درج نماید. حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد، نوبت به افراد خارجی می ­رسد که در واقع تقریباً غیر ممکن است.

اقامت در آلمان به عنوان متخصص

روشی که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار آلمان نزدیک می ­کند، این است که شما به عنوان متخصص وارد کشور آلمان شوید. در صورتیکه متقاضی دارای مدرک لیسانس به بالا از دانشگاه های ایران یا سایر کشورها باشد و به یکی از دو زبان انگلیسی یا آلمانی تسلط دارد، می تواند ویزای ۶ ماهه ورود به المان را اخذ کند و در مدت آن شش ماه، به دنبال کار بگردد.

در صورتیکه  کار او تصویب شد می تواند برای بلو کارت (کارت آبی) اقدام کند و پس از سه سال، در صورتیکه زبان آلمانی به سطح B1 برسد، می تواند درخواست اقامت دائم آلمان و گذرنامه آلمانی کند. لازم به ذکر است علی رغم راحت بودن اخذ ویزای کار آلمان، یافتن کار در آلمان بسیار سخت می باشد.

مشاغل مورد نیاز آلمان

کشور آلمان نیازمند نیروهای متخصص در رشته­ هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی­ تی (IT)، گروه ­پزشکان، داروسازان، پرستاران و … می ­باشد. در حال حاضر شغلهای مهندسی و کارهای فنی و همین طور مشاغل مربوط به پرستاری و پزشکی در اولویت قرار دارند و با مراجعه شما جهت مشاوره به دفتر ما، لیستی از شغلهای مورد نیاز دولت آلمان را در اختیار شما قرار خواهیم گذاشت. مشاورین این مرکز در مورد بانکهای اطلاعاتی مشاغل موجود در آلمان راهنمائی های لازم را به شما ارائه خواهند داد.

توجه

مرکز مهاجرتی ویزایاب از ابتدای کار تا اخذ ویزای کار در آلمان و ورود شما به کشور آلمان تضمین می کند ولی یافتن کار به عهده خود شماست و بستگی به مهارت، تخصص و آمادگی شما برای انجام شغلهای موجود دارد.