گرین کارت امریکا از طریق کارفرما و کار واقعی

ویزای eb3 امریکا

ارائه فرصتهای شغلی در کشور امریکا

EB3 – Green card – Citizenship

به دنبال فرمان ممنوعیت سفر ایرانی ها به کشور امریکا که از سوی رئیس جمهور امریکا وضع شده بود، فرمان زیر از سوی دادگاه عالی امریکا اصلاح شد:

Anyone from any country in the world who receives a qualifying offer of employment from a U.S. company that is willing to provide immigration sponsorship to them is EXEMPT from the travel ban …

که مفهوم آن اینست:

هر فردی از هر کشوری که صلاحیت دریافت یک پیشنهاد فرصت شغلی به صورت قانونی از یک کارفرمای مجاز امریکایی که عملیات مهاجرت او را به کشور امریکا حمایت کند، داشت از قانون ممنوعیت سفر به امریکا معاف می باشد.

متاسفانه مواردی مشاهده شده که مراکز غیر مجازی در تهران با سوء استفاده از نیازهای افراد جویای کار در خارج از کشور، مبالغ هنگفتی دریافت کرده و نه تنها باعث خسارتهای مالی، بلکه باعث تلف نمودن وقت زیادی از متقاضیان شده اند.

مرکز مجاز کاریابی مهاجران خوش آتیه با مجوز رسمی از وزارت کار به شماره ثبت ۱۷۴۹۲۱  تا کنون سوابق بسیار خوبی در امر کاریابی بین المللی داشته و با همکاری و شراکت ویزایاب که امور مربوط به گرین کارت را متقبل بوده، مسئولیت این عملیات را به عهده می گیرد.

ما ادعا نمی کنیم که تمام افرادی که دارای تخصصی ویژه اند را در همان تخصص بکار میگماریم، ولی با تکیه به تخصص همکارانمان که در امریکا مسئول تأمین نیروی انسانی بسیاری از مراکز تجاری می باشند، کلیه افراد آماده به کار را که حاضرند در شرایط و حقوق و مزایای پیشنهاد شده به مدت حداقل یکسال فعالیت نمایند را ظرف مدت ۶ ماه،  پس از اخذ  گرین کارت، به کشور ابالات متحده امریکا هدایت کنیم. در صورتیکه توانائی اخذ فرصت شغلی و گرین کارت امریکا را نداشتیم، استرداد ۱۰۰% میلغ پیش پرداخت را تضمین میکنیم. چون در صورتی که در مورد متقاضی خاصی شرایط لازم را مشاهده نکنیم، هرگز اقدام به عقد قرارداد نخواهیم کرد.

این فرصت های شغلی امریکا چگونه اند؟

در حال حاضر همکاران و شرکای تجاری ما با چندین مرکز تجاری در ایالات متحده امریکا قراردادهایی منعقد نموده اند که در مجموع تأمین نیروی انسانی حدود ۲۵۰ نفر را متعهد شده اند و مسئولیت تأمین این نیروی انسانی را در ایران به عهده این مرکز گذاشته اند. توجه داشته باشید در امریکا کمبود نیروی کاری چه مهارتی و تخصصی و چه غیر تخصصی  وجود ندارد، ولی تعداد افراد جویای کار غیر تخصصی بسیار کمی حاضرند در حوالی آن محل های پیشنهاد شده و با دستمزدهای پیشنهاد شده فعالیت کنند.

اکثر مردم امریکا ترجیح می دهند در مراکزی که اقتصاد قویتری در آنجا حکم فرما است ساکن شده و تمایلی هم به تغییر محل زندگی خود برای کار ندارند. چون سازمان تامین اجتماعی بیکاری امریکا، هزینه تامین زندگی این افراد را تقبل می کند، لذا کارفرما ها در آن مناطق همیشه جهت تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز خود و با دستمزدهای پیشنهادیشان، عاجزند.

لذا وکلای ما با توجه به قانون اداره مهاجرت EB3 اقدام به اخذ اجازه کار و پس از ان اخذ گرین کارت می نماید.

چه فرصت های شغلی امریکا پیشنهاد می گردد؟

ما می دانیم که اکثر جوانان ایرانی مهارتها و تخصص های ویژه و مدارک دانشگاهی بالائی  داشته و حتی برخی از متقاضیان در ایران، دارای مشاغلی پردرآمد و حتی محل کسب و تجربه بسیاری می باشند.

ولی یکی از راه های اخذ سریع گرین کارت، اشتغال داشتن به این کارهای غیر تخصصی و حداقل برای یکسال متوالی می باشد. توجه داشته باشید که یکی از راه های  مهاجرت در تمامی کشورهای جهان، سرمایه گذاری مالی است ولی در این مورد، شما سرمایه گذاری زمانی می کنید.

بدین معنی که حداقل یک سال در سمت شغلی پیشنهاد شده و در محل مورد نظر به فعالیت می پردازید و پس از آن یک سال، در صورت تمایل، به آن کار ادامه و در غیر این صورت، منفک شده و چون گرین کارت داشته و مقیم کشور امریکا محسوب می شوید، می توانید آزادنه به دنبال شغل تخصصی و  مورد نظر خود در هر ایالت و منطقه ای که مایلید به جستجوی کار بپردازید.

فرصت های شغلی امریکا که در حال حاضر پیشنهاد شده مواردی از قبیل زیر می باشند:

  • نظافت خانه (خانم ها)
  • نظافت محل های تجاری (خانم ها)
  • کار در محیط آزاد به عنوان نگهداری از فضای سبز (برای آقایان)

توجه داشته باشید همکاران ما در امریکا، در هر زمان مشاغل  ویژه ای ارائه می کنند. در حال حاضر فقط این شغل های ذکر شده موجود است و پس از چند ماه نوع تقاضا ها متفاوت خواهد شد. مانند فروشگاه ها، هتل ها، رستورانها و غیره.

هر فرصت شغلی پیشنهاد شده شرایط ویژه خود را دارد. از قبیل سن، جنسیت، شرایط زبان انگلیسی، قابل فعالیت در شرایط خاص، ولی هرگز تخصص خاصی را درخواست نمی کند.

مراحل اخذ گرین کارت امریکا – EB3

  1. ابتدا پس از دریافت جزئیات، فرم  ( آی ۱۴۰) تکمیل و در این مقطع متقاضی باید مبلغ ۷۰۰ دلار به وزارت امنیت داخلی (U.S. Department of Homeland Security) ارسال نماید. این مبلغ حدودا باید پس از دو ماه ارسال شود. این عمل زمانی است که پرونده شما در اداره مهاجرت (U.S. Citizenship and Immigration Services ) ثبت میشود
  2. اکثراً پس از گذشت ۹۰ روز پرونده از این مرحله عبور می کند و پیشنهاد شغلی آماده می شود.
  3. گواهینامه یا مجوز کار در ۶ تا ۱۰ هفته پس از آن آماده می گردد و پس از آن ویزای شما به مدت ۲ تا ۳ هفته طول می کشد.
  4. همزمان با پرداخت ۷۰۰ دلار به اداره مهاجرت، ما معمولاً از متقاضیان می خواهیم که مبلغ ۱۲۲۵ دلار که باعث سرعت در انجام کار میشود پرداخت نمایند. پرداخت این مبلغ  بابت هزینه premium processing اختیاری است ولی اگر پرداخت نشود حدودا ۶ ماه تا یکسال صدور ویزا به عقب می افتد. توجه داشته باشید به عقب افتادن ویزا احتمال اینکه فرصت شغلی شما از دست برود را افزایش می دهد و آن فرصت شغلی ممکن است در اختیار فرد دیگری قرار بگیرد.
  5. هنگامی که اداره مهاجرت تقاضای ویزای متقاضیان را پذیرفت، تائیدیه آنرا برای مرکز ملی ویزا (National Visa Center) ارسال می کن و از این مرکز به سفارت امریکا در یکی از کشور های مجاور برای انجام مصاحبه ارسال می گردد.
  6. پس از آن متقاضی و خانواده باید برای معاینات پزشکی به یکی از مراکز پزشکی معرفی شده مراجعه نماید.
  7. پس از معاینات پزشکی متقاضی باید برای مصاحبه به سفارت امریکا مراجعه نماید. پس از انجام مصاحبه باید هزینه ویزا را پرداخت و گواهی گرین کارت روی گذرنامه ثبت و پس از عزیمت به امریکا این کارت برای شما ارسال می گردد.

هزینه های دولتی امریکا برای مهاجرت کاری به امریکا

هزینه های دولتی که شخص متقاضی مسئول پرداخت آن می باشد شامل موارد زیر می شود:

  1. مبلغ ۷۰۰ دلار که حدودا پس از دو ماه از زمان عقد قرار داد به اداره امنیت مهاجرت پرداخت گردد.
  2. مبلغ  ۱۲۲۵ دلار که دو ماه پس از عقد قرار داد باید به امریکا ارسال گردد.
  3. مبلغ ۳۴۵ دلار که برای مصاحبه سفارت به صورت آنلاین باید به سفارت پرداخت شود.
  4. مبلغ  ۲۵۰ دلار که برای معاینات پزشکی مستقیماً به مرکز پزشکی پرداخت شود.
  5. مبلغ ۲۲۰ دلار  هزینه ویزا که هنگام مهر گرین کارت موفت روی گذرنامه متقاضی دریافت می شود.

هزینه های قابل پرداخت به این مرکز

این هزینه ها در هر بار اعلام شغلهای جدید تغییر می کند. هزینه ها در حال حاضر مبالغ زیر بوده ولی تا اتمام کار این بخش و اعلام شغلهای مورد نیاز بعدی احتما افزایش دارد.

  1. مبلغ ۱۶۰۰۰ دلار برای متقاضی اصلی که شامل اخذ فرصت شغلی به علاوه هزینه وکیل جهت اخذ گرین کارت  می باشد.
  2. مبلغ ۲۰۰۰ دلار در صورت همراه داشتن همسر
  3. مبلغ ۱۰۰۰ دلار برای هر یک از فرزندان زیر ۲۱ سال

 نحوه پرداخت

مبلغ ۳۵۰۰ دلار در ابتدای کار و هنگام عقد قرارداد دریافت می شود که این مبلغ در صورت عدم توانائی این مرکز جهت اخذ فرصت شغلی و یا مردود شدن ویزا کاملاً و ۱۰۰%  مسترد میگردد. فقط در شرایطی که متقاضی بدلایل شخصی مثل داشتن سابق نامناسب یا مشکلات بدنی مردود گردد، این مبلغ مسترد نمی گردد.

۵۰% از باقیمانده مبلغ کل، پس از حدود سه ماه و هنگام تائیدیه و صدور برگه پیشنهاد شغلی  قابل پرداخت است.

۵۰% باقیمانده پس از مصاحبه و اخذ گرین کارت قابل پرداخت است.

نحوه اقدام برای اخذ گرین کارت امریکا

متقاضیان پس از مطالعه کامل این اطلاعات و در صورت اخذ تصمیم قطعی جهت اقدام به این مرکز جهت عقد قرارداد مراجعه فرمایند. توجه داشته باشید پس از عقد قرارداد و هنگام ارائه رزومه یک کلیپ کوتاه ۳۰ ثانیه ای از شما برداشت شده و برای کارفرما ارسال می گردد که در صورت تائید پروسه آغاز می گردد.

به روز رسانی ۱۳۹۶/۰۵/۰۵:

فرصتهای شغلی امریکا که در حال حاضر پیشنهاد شده

شغل اول – مسئول نظافت منازل مسکونی و محل های تجاری برای خانم ها

شرکت تامین نیروی انسانی جهت نظافت ساختمان های مسکونی و همین طور مراکز تجاری ترجیح می دهد از نیروی خانم ها جهت انجام وظیفه استفاده کند و یا بعضاً در بعضی موارد از نیروی جوان های مرد که قابلیت رانندگی را دارا می باشند بهره مند می شود.

شرایط استخدام

  1. سن مابین ۲۱ تا ۴۰ سال.
  2. به داشتن این شغل افتخار کند.
  3. داشتن شخصیتی خوب با اخلاق شغلی
  4. دارا بودن گواهینامه رانندگی (آشنایی با رانندگی).
  5. باید در گذشته، حداقل برای یک سال ثبات شغلی داشته بوده باشد.
  6. داشتن اطلاعات کافی برای این شغل و از نظر بدنی در شرایط خوب و مناسبی باشد. این شغل شاید برای همه مناسب نباشد.
  7. قابل اطمینان بوده، جزئیات گرا و برخورد دوستانه ای داشته باشد.
  1. نظافت کف، جارو برقی و سایر انواع نظافتهای کف ساختمان.

مزایای ارائه شده از سوی شرکت

  1. دستمزد پرداختی بصورت متوسط برای ۵ روز در هفته بدون در نظر گرفتن مسافت طی شده مبلغ ۵۵۶ دلار در هفته می باشد.
  2. به هیچ عنوان درخواست کار در شب و یا کار در تعطیلات آخر هفته از شما نمی شود و پرداخت ها در هر جمعه برای تعداد ۳۷ تا ۴۲ ساعت انجام می گیرد.
  3. ساعات کار معمولاً از ساعت ۸ صبح الی ۴ تا ۶ بعداز ظهر است. به ندرت کمی زودتر و یا دیرتر می باشد.
  4. ما برای هر تیم سرویس رفت و آمد در نظر می گیریم ولی اگر از اتومبیل شخصی خود استفاده می کنید، برای مسافت طی شده برحسب مایل به شما پرداخت می گردد.
  5. برای تعطیلات و مرخصی ها و زمان سفر به شما پرداخت می گردد.
  6. در ملاحظات پس از آموزش، اظافه پرداخت تشویقی برای افرادی که کار خود را به نحو احسنت انجام می دهند.
  7. استفاده از انعام های و مزایای پرداختی.
  8. در صورت تمایل اظافه کاری در اختیار قرار می گیرد.
  9. تحت پوشش مرکز درمانی – دندانپزشکی – حوادث.

وظایف و مسئولیتهای فرصت شغلی خانمها – نظافت

  1. نظافت سطوح از گرد و خاک مثل شیشه و آینه و سایر اقلام.
  2. جمع آوری سطل های زباله.
  3. رعایت امنیت هنگامی که برخی از مواد شوینده شیمیایی را برای نظافت ترکیب می کنند.
  4. گزارش اعلام نیاز برای مواد شوینده و نظافتی و وسایل مورد نیاز به مسئول بخش.
  5. افراد باید تلاش کنند تا حتی المکان وسایل و خدمات را مثبت نشان داده و حتی المکان با رعایت ادب و نظاکت و حس همکاری فعالیت نمایند.
  6. کلیه دستورالعمل ها را در کلیه موقعیت ها و محل های خدمت به نحو احسنت پیگیری و دنبال کنند. 

شغل دوم : تامین و نگهداری فضای سبز برای آقایان

شرکت تامین فضای سبز Baton Rouge در لوئیزیانا اقدام به استخدام تعدادی آقا و در موارد خاص از خانم هایی که تجاربی در زمینه های فضای سبز دارند، می توانند استخدام شوند.

جزئیات وظایف و مسئولیتها ی این شغل

  1. محل انجام وظایف در محیط آزاد می باشد.
  2. چمن زنی، آبیاری و تعمیرات قسمتهایی هستند که کارفرما از شما در خواست می کند.
  3. وظایف شما کار و قطع و کاشت درخت و بوته، مرتب کردن شاخه های درختان و بعضی موارد تعمیرات.
  4. وظایف خانم هایی که داوطلب این شغل می باشند می تواند کاشت گل و بوته ها باشد.
  5. از آقایان ممکن است برای سمپاشی دفع آفات از آفاتی مانند پشه ها، زنبورها، کنه ها و حشرات دیگر درخواست شود.
  6. یکی دیگر از وظایف استفاد از کودهای مختلف برای رشد بیشتر درختان است.
  7. جاروب نمودن پیاده رو ها پس از قطع و منظم نمودن بوته ها و کندن زمین برای کاشت نهال.
  8. هیچ تخصص و آموزشی نیاز ندارد ولی دوره های آنلاینی برای امنیت و کار در اختیار قرارداده می شود.
  9. آبیاری درختان.
  10. برای ارتباط باید زبان انگلیسی و یا اسپانیائی را در حد مکالمه بدانید.
  11. اظافه کاری پیشنهاد می شود ولی اجباری نیست.

ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان (Tire 2 – Intra-company Transfer)

افرادی که در استخدام شرکتهای چند ملیتی می باشند و به شعبه آنها در انگلستان جهت اشتغال پستهای تخصصی منتقل می شوند، می توانند از این نوع ویزا استفاد نمایند. این ویزا جایگزین ویزای قدیمی (اجازه کار) شده است.

شرایط و موارد مورد نیاز برای ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

  1. حداقل تحصیلات در حد دیپلم فنی و یا فوق دیپلم (National Vocational Qualifications (NVQs) Level 3)
  2. حقوق و دستمزد پیشنهاد شده به فرد متقاضی باید مناسب با بازار کار محلی باشد.
  3. کارمندی که در استخدام آن سازمان یا شعبه خارجی می باشد، باید حداقل به مدت ۶ ماه قبل از انتقال به انگلستان برای آن شرکت کار می کرده باشد.
  4. کلیه کارفرماهایی که مایلند متقاضیان این نوع ویزاها را استخدام نمایند، باید گواهینامه مجوز اسپانسرشیپ داشته باشند.
  5. برای استخدام این افراد کارفرما باید ثابت کند که شعبه در انگلستان مستقیم تحت نظر و مالکیت همان شرکت در خارج از انگلستان می باشد.
  6. متقاضیانی که موفق به اخذ این نوع ویزا شده اند، باید تست امتیاز بندی داده و در صورت موفقیت یک گواهینامه اسپانسرشیپ از کارفرمای خود دریافت می کنند. وقتی که این گواهینامه را دریافت نمودند، می توانند از کشور خود برای ویزای خود تقاضا بدهند. توجه داشته باشید با وجود این گواهینامه هیچ تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد، چون اخذ ویزا مستقیماً به نتیجه آزمایشات پزشکی و همینطور موارد امنیتی و بررسی سوابق متقاضی بستگی دارد.
  7. معمولاً حدود سه ماه طول می کشد تا این ویزا تائید گردد.
  8. متقاضیان در صورت تمایل می توانند به تحصیلات خود نیز ادامه دهند.

امتیازبندی ویزای انتقال بین شرکتی انگلیس

  • گواهی پیشنهاد کاری (۳۰ امتیاز): برای کسب این امتیاز باید قبل از درخواست بمدت ۶ ماه در شرکت مبدا کار کرده باشید و همچنین کارفرما در گواهی شما باید قید کند که منتقل شده بین شرکتی هستید.
  • حداقل به ۲۰ امتیاز از صلاحیت و درآمد آینده تان نیاز دارید.
  • نیاز به تسلط به زبان انگلیسی ندارید.
  • کار شما باید در رابطه با اهداف آن شرکت باشد.

انواع ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان

  1. کارمندانی که بیش از ۱۲ ماه برای آن شرکت کار کرده اند، در صورتیکه درآمد آنها بیش از ۱۵۵۳۰۰ پوند در سال باشد به مدت ۹ سال و اگر درآمد آنها کمتر از این مبلغ باشد فقط ۵ سال و یک ماه میتوانند در انگلستان اقامت کنند.
  2. کارمندانی که کمتر از ۱۲ ماه کار کرده اند، بمدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  3. کارمندانی که حداقل به مدت سه ماه کارآموزی داشته اند، به مدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  4. کارمندان با مهارتهای بالا که یا برای استفاده از مهارتهای خود و یا برای آموزش مهارتها منتقل می شوند، می توانند به مدت ۶ ماه اقامت داشته باشند.

 

ویزای کار انگلستان

ویزای عمومی رده ۲ انگلستان (Tier 2 – General) – ویزای مهارتی

ویزای مهارتی یا ویزای کار انگلستان شامل کسانی می شود که واجد شرایط یک دعوتنامه کاری از یک شرکت معتبر انگلیسی باشند، که دارای شرایط مورد نظر اداره مهاجرت انگلستان باشد.

یکی از شرایط لازم جهت پذیرفته شدن برای ویزای کار انگلیس این است که شرکت مورد نظر طی مراحلی و چندین بار آگهی آن پست به خصوص را در روزنامه کرده باشد و فرد مورد نظر که شهروند انگلیس باشد برای آن پست پیدا نشده باشد، در این صورت آن شرکت قادر است از ایران یا کشورهای دیگر به صورت قانونی نیروی کار جذب نماید؛ وقتی شما در این آگهی پذیرش شوید، می تواند برای اخذ ویزا از اداره مهاجرت انگلیس اقدام نمایید.

کارفرما میبایستی پس از آگهی پست مورد نظر برای استخدام شما، حقوقی مکفی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شما و خانوادتان را دربر داشته باشد. این حقوق میبایستی پس از کسر هزینه مالیات محاسبه شود.

سایر شرایط ویزای کار انگلستان

  • اخذ ویزای کار در کشور انگلستان حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد. در اصطلاح کارفرما در کشور انگلستان باید بتواند به عنوان اسپانسر باشد. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً بسیار دشوار است.
  • با این ویزا می توانید برای ۵ سال و ۱۴ روز و یا مدت زمانی که روی گواهی کار شما درج شده به اضافه یک ماه به انگلستان وارد شوید. در تمدید مجدد می توانید برای ۵ سال دیگر ویزای خود را تمدید کنید. مجموعاً ویزای شما نباید از ۶ سال تجاوز کند.
  • شما می توانید در شغلی که اسپانسر شما در برگه گواهی کار ثبت کرده، فعالیت کنید و می توانید برای ۲۰ ساعت در هفته به شغل دوم نیز مشغول شوید.
  • در شغلهایی که کمبود کارگر در آنها درج شده، به مدت ۲۰ ساعت مشغول بکار شوید.
  • در صورتیکه ادامه تحصیل در انگلستان به کار شما لطمه نزند، شما می توانید به تحصیل هم مشغول شوید.
  • می توانید مکرراً از انگلستان خارج شده و یا بازگردید.
  • شما قادرید خانواده درجه یک خود را که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد را به انگلستان بیاورید.

توجه: هر ساله یک لیست از شغلهای مورد نیاز انگلستان از طرف اداره مهاجرت صادر میگردد. خواهشمند است جهت دستیابی به آخرین لیست به دفتر این مرکز مراجعه فرمائید.

ویزای کار آلمان

اگر آمادگی کار در خارج از کشور را دارید و به فکر آینده خانواده و فرزندان خود هستید و در صورتیکه از یکی از دانشگاه های ایران و یا خارج از کشور حداقل مدرک کارشناسی دارید، با تماس با ما و در مدت کمتر از سه ماه، ویزای کار آلمان را برای شما اخذ می کنیم.

نیازی به تسلط در زبان آلمانی نیست، فقط کافی است به یکی از دو زبان انگلیسی و یا آلمانی در حدی آشنایی داشته باشید که قادر به مصاحبه و تا حدی صحبت باشید.

قوانین کار آلمان

کشورهایی که عضو اتحادیه­ ی اروپا هستند، تقریباً قوانین کار مشترکی دارند. به این ترتیب که متقاضی نیروی کار ابتدا باید در روزنامه های اروپا به مدت سه ماه آگهی درج کند و اگر شخص مورد نظر پیدا نشد، باید مجدداً سه ماه دیگر آگهی خود را درج نماید. حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد، نوبت به افراد خارجی می ­رسد که در واقع تقریباً غیر ممکن است.

اقامت در آلمان به عنوان متخصص

روشی که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار آلمان نزدیک می ­کند، این است که شما به عنوان متخصص وارد کشور آلمان شوید. در صورتیکه متقاضی دارای مدرک لیسانس به بالا از دانشگاه های ایران یا سایر کشورها باشد و به یکی از دو زبان انگلیسی یا آلمانی تسلط دارد، می تواند ویزای ۶ ماهه ورود به المان را اخذ کند و در مدت آن شش ماه، به دنبال کار بگردد.

در صورتیکه  کار او تصویب شد می تواند برای بلو کارت (کارت آبی) اقدام کند و پس از سه سال، در صورتیکه زبان آلمانی به سطح B1 برسد، می تواند درخواست اقامت دائم آلمان و گذرنامه آلمانی کند. لازم به ذکر است علی رغم راحت بودن اخذ ویزای کار آلمان، یافتن کار در آلمان بسیار سخت می باشد.

مشاغل مورد نیاز آلمان

کشور آلمان نیازمند نیروهای متخصص در رشته­ هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی­ تی (IT)، گروه ­پزشکان، داروسازان، پرستاران و … می ­باشد. در حال حاضر شغلهای مهندسی و کارهای فنی و همین طور مشاغل مربوط به پرستاری و پزشکی در اولویت قرار دارند و با مراجعه شما جهت مشاوره به دفتر ما، لیستی از شغلهای مورد نیاز دولت آلمان را در اختیار شما قرار خواهیم گذاشت. مشاورین این مرکز در مورد بانکهای اطلاعاتی مشاغل موجود در آلمان راهنمائی های لازم را به شما ارائه خواهند داد.

توجه

مرکز مهاجرتی ویزایاب از ابتدای کار تا اخذ ویزای کار در آلمان و ورود شما به کشور آلمان تضمین می کند ولی یافتن کار به عهده خود شماست و بستگی به مهارت، تخصص و آمادگی شما برای انجام شغلهای موجود دارد.