ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت

ویزای تحصیلی انگلستان دوره های کوتاه مدت

این ویزا برای دوره های کوتاه مدت از قبیل دوره های زبان انگلیسی می باشد و یا دوره های کوتاه مدت مثل تحقیق که بخشی از برنامه دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری می باشند.

شرایط ویزای دوره های کوتاه مدت
امکان ثبت نام در مدارس دولتی نمی باشد.
کار در مدت دوره امکان پذیر نمی باشد.
امکان تمدید ویزا وجود ندارد.
امکان به همراه آوردن بستگان میسر نمی باشد.
امکان استفاده از بورسیه موجود نمی باشد.
این نوع ویزا برای دوره های زبان انگلیسی به مدت ۶ ماه و اگر بالای ۱۸ سال دارید و دوره زبان ثبت نام کرده اید تا ۱۱ ماه می توانید در انگلستان اقامت داشته باشید.
هزینه این ویزا برای ویزای ۶ ماهه ۸۹ پوند و برای ۱۱ ماهه ۱۷۰ پوند می باشد.

تحصیل در انگلستان

تحصیل در انگلستان (TIER 4 – Students)

اگر تمایل به تحصیل در انگلستان دارید، باید از طریق سیستم امتیاز بندی پذیرش شده و ویزای تحصیلی انگلیس را اخذ نمائید.

ویزای تحصیلی انگلستان در سه گروه ارائه می شود:

  1. ویزای تحصیلی کودکان و نوجوانان بین ۴ تا ۱۷ ساله (Child)
  2. ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت (Short Term)
  3. ویزای تحصیلی عمومی دانشجویی از دوره های زبان تا مقطع دکتری (General)

روند اخذ ویزای تحصیلی انگلیس

  1. مرکز مهاجرتی ویزایاب پس از تکمیل پرسشنامه شما از طریق دانشگاه هایی که شما مشخص کرده اید و یا اگر هم دانشگاه بخصوصی در نظر ندارید، کارشناسان این مرکز یکی از دانشگاه ها را برای شما انتخاب کرده و پذیرش تحصیلی شما را اخذ می کنند.
  2. پس از اخذ پذیرش شما برای انجام مصاحبه به سفارت انگلیس اعزام می گردید.
  3. اگر ویزای تحصیلی شما قبول واقع نگردد، یک نامه به عنوان نامه امتناع از ویزا به شما ارائه می گردد. در این نامه معمولاً قید می شود که به چه دلایلی ویزای شما رد شده است. توضیحات بیشتری در مورد دلایل مردود شدن شما، در وب سایت اداره مهاجرت انگلیس قابل یافتن است.

در سالهای اخیر که سفارت انگلستان تعطیل بود، کلیه متقاضیان ویزای دانشجویی انگلیس به دبی، ابوظبی و یا کشورهای دیگر رفته و ناچار بودند یک تا دو ماه در دبی منتظر پاسخ ویزای خود بمانند، ولی اخیرا کلیه ویزاها در ایران اخذ می گردد.