گذرنامه و اقامت پرتغال

کشور پرتغال در غرب اروپا وافع است که مساحت آن ۹۲۲۱۲ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۱۰۵۶۲۱۷۸ نفر می باشد. پایتخت پرتغال لیسبون می باشد و واحد پولی آن یورو است. با ویزای اقامت پرتغال می توانید به ۲۵ کشور جهان بدون نیاز به ویزا سفر کنید.

کشورهای که با ویزای اقامت پرتغال بدون ویزا می توان به آن ها سفر کرد:

  1. اتریش
  2. بلژیک
  3. جمهوری چک
  4. دانمارک
  5. استونی
  6. فنلاند
  7. فرانسه
  8. آلمان
  9. یونان
  10. مجارستان
  11. ایسلند
  12. ایتالیا
  13. لتونی
  14. لیتوانی
  15. لوکزامبورگ
  16. مالت
  17. هلند
  18. نروژ
  19. لهستان
  20. اسلواکی
  21. اسلوونی
  22. اسپانیا
  23. سوئد
  24. سوئیس
  25. پرتغال

همچنین، با اخذ گذرنامه حق ورود به ۱۷۰ کشور جهان را دار خواهید بود.
حداقل در هر سال باید ۷ روز در پرتغال اقامت کنید و پس از گذشت ۶ سال می توانید برای شهروندی و گذرنامه پرتغال اقدام نمائید.

زمان انتظار برای صدور ویزای شینگن ۲ هفته و پس از آن به مدت ۳ هفته فرصت داده می شود تا به پرتغال رفته و یک خانه به ارزش جداقل ۵۰۰۰۰۰ دلار خریداری نمایید.
مدت زمان لازم برای صدور ویزای اقامت پرتغال کمتر از ۳ ماه است.

ویزای دانشجویی انگلستان

ویزای دانشجویی انگلستان برای کسانی است که قصد تحصیل در انگلستان دارند. کسانی برای ویزای دانشجویی انگلیس می توانند اقدام کنند که سن آن ها بالای ۱۶ سال باشد و از یک مرکز آموزشی معتبر انگلیس، پذیرش داشته باشند.

همچنین متقاضی ویزای دانشجویی انگلستان باید توانایی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن به زبان انگلیسی را داشته باشد. توانایی مالی پرداخت هزینه های آموزشی و زندگی در انگلستان نیز از دیگر شرایط این ویزا می باشد.

شما باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره خود، تقاضای ویزای دانشجویی انگلیس کنید و تصمیم گیری در مورد ویزای شما حدود ۳ هفته زمان می برد.

توجه داشته باشید هزینه ویزای دانشجویی انگلستان ۳۲۸ پوند به علاوه هزینه بیمه پزشکی شما می باشد.

شرط اخذ پذیرش ویزای دانشجویی انگلیس

  • شما باید از یک مرکز آموزشی مجوز دار پذیرش دانشجویی غیر مشروط داشته باشید.
  • شما باید جهت پرداخت هزینه های دانشگاه و سکونت خود به اندازه کافی پول داشته باشید.
  • مدارک لازم دیگر را این مرکز مهاجرتی بستگی به وضعیت شخصی شما اعلام می کند.
  • دوره شما باید تمام وقت بوده و سطح شماره ۶ در سطوح ثبت شده باشد. دوره های تمام وقت یعنی حداقل ۱۵ ساعت در هفته آموزش که منجر به گواهینامه سطح شماره ۳ می شود.
  • اگر دوره شما ۶ ماه یا کمتر از ۶ ماهه است، باید یک هفته قبل از شروع دوره در محل آموزشی حاضر باشید.
  • اگر دوره شما بیش از ۶ ماه طول بکشد، یک ماه قبل باید حاضر باشید.
  • طول مدت اقامت در انگلستان با ویزای دانشجویی بستگی به دوره ای دارد که مطالعه می کنید.
  • با ویزای دانشجویی اجازه کار شما منوط بر سطح و نوع دوره شما است.

تائیدیه پذیرش در مراکز آموزشی انگلیس

مرکز آموزش انگلیسی به شما یک شماره ارجاعی می دهد که به آن در اصطلاح CAS یا Confirmation of Acceptance for Studies می گویند. هنگامی که این شماره اعلام شد، این شماره روی دوره ثبت شده و باید آن را بر روی برگه تقاضانامه ویزای خود درج نمایید. توجه کنید این شماره فقط ۶ ماه اعتبار دارد، پس باید قبل از اینکه اعتبارش به پایان برسد، برای ویزای دانشجویی انگلستان اقدام کنید.

توجه: شما فقط CAS را برای دوره های جدید می گیرید و اگر دوره ای را قبلاً آغاز کرده اید و مایلید مجدداً آزمون آن را بدهید، نیازی به اخذ آن نیست.

سطح زبان انگلیسی مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

شما باید سطح زبان انگلیسی خود را قبل از ورود به هر مرکز آموزشی را مشخص کنید و این بدین معنی که سطح زبان شما باید در حد SELT یا Secure English Language Test باشد.

محل تحصیل مقطع تحصیلی سطح زبان مورد نیاز شما سطح شما
مرکز آموزش عالی مدارک دانشگاهی لیسانس به بالا چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن Equivalent to CEFR (Common European Framework for languages) level B2
مرکز آموزشی غیر آموزش عالی مدارک دانشگاهی لیسانس به بالا چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن در SELT CEFR level B2

۵-۵٫۵

هر مرکز آموزش دیگر زیر مقطع لیسانس چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن در SELT CEFR level B1

IELT 4 – ۴٫۵

ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت

ویزای تحصیلی انگلستان دوره های کوتاه مدت

این ویزا برای دوره های کوتاه مدت از قبیل دوره های زبان انگلیسی می باشد و یا دوره های کوتاه مدت مثل تحقیق که بخشی از برنامه دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری می باشند.

شرایط ویزای دوره های کوتاه مدت
امکان ثبت نام در مدارس دولتی نمی باشد.
کار در مدت دوره امکان پذیر نمی باشد.
امکان تمدید ویزا وجود ندارد.
امکان به همراه آوردن بستگان میسر نمی باشد.
امکان استفاده از بورسیه موجود نمی باشد.
این نوع ویزا برای دوره های زبان انگلیسی به مدت ۶ ماه و اگر بالای ۱۸ سال دارید و دوره زبان ثبت نام کرده اید تا ۱۱ ماه می توانید در انگلستان اقامت داشته باشید.
هزینه این ویزا برای ویزای ۶ ماهه ۸۹ پوند و برای ۱۱ ماهه ۱۷۰ پوند می باشد.

تحصیل در مدارس انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان برای کودکان و نوجوانان بین ۴ تا ۱۷ سال

ویزای تحصیلی انگلستان برای افراد زیر ۱۸ سال است. کودکان و نوجوانان از بدو تولد تا سن ۱۷ سالگی قادر به اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می باشند و می توانند با تحصیل در مدارس انگلستان، یکی از والدین خود را به عنوان قیم با خود به کشور انگلیس برده و در زمان تحصیل از حضور یکی از والدین در کنار خود استفاده کنند.

بچه ها  برای گذراندن این دوره های تحصیلی احتیاج به هیچ مدرک زبانی ندارند و فقط با داشتن پذیرش و مدارک مورد نیاز می توانند به سفارت انگلیس مراجعه کنند و ویزای تحصیلی انگلیس را بگیرند.

شرایط اخذ ویزای تحصیل در مدارس انگلیس

  1. داشتن پذیرش غیر مشروط از یک مرکز آموزشی مجاز و معتبر با استاندار بین المللی در انگلستان
  2. رضایت والدین
  3. پرداخت هزینه های لازم برای مرکز آموزشی، محل سکونت و … .
  4. دانش آموز باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره در محل تحصیل حاضر باشد و حدود سه هفته طول می کشد تا ویزای آن آماده شود.

هزینه تحصیل در مدارس انگلستان چقدر است؟

هزینه ویزای تحصیلی کودکان و نوجوانان انگلستان ۳۲۸ پوند می باشد و هزینه بیمه سلامت نیز باید پرداخت گردد.

مدت اقامت در انگلستان با این ویزای تحصیلی

  • برای افراد زیر ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۶ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.
  • برای افراد بالای ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۳ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.

اگر دانش آموزان دوره های ۶ ماهه یا کمتر را می گذرانند، می توانند یک هفته قبل از شروع دوره در محل تحصیل در انگلیس باشند و یا اگر دوره بیش از ۶ ماه طول می کشد، یک ماه قبل از شروع باید در انگلیس باشند.

هزینه ویزای والدین (Parent of a Tier 4 – Child)

هزینه ویزای والدین ۴۰۵ پوند می باشد. والدین این دانش آموزان قادرند به اندازه طول دوره فرزندان خود در انگلستان اقامت کنند.

کار در انگلیس با ویزای دانش آموزی

اگر دانش آموز بیش از ۱۶ سال سن داشته باشد می تواند به صورت پاره وقت، ۱۰ ساعت در هفته، در ایام هفته و تمام وقت در تعطیلات و آخر هفته ها کار کند.
توجه داشته باشید افرادی که با این ویزا به انگلستان می روند، نمی توانند کار تمام وقت داشته و یا یک شغل آزاد داشته باشند.

همچنین این افراد نمی توانند به عنوان پزشک و یا دستیار پزشک طبابت کنند و یا به عنوان ورزشکار و یا مربی تیم ورزشی فعالیت داشته باشند.

CAS چیست؟

Confirmation of Acceptance for Studies یا CAS عددی است که مرکز آموزشی مربوطه در انگلستان برای شما ارسال می کند که تأیید پذیرش دانشجوئی نام دارد. شما پس از صدور آن فقط تا شش ماه می توانید از آن برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس استفاده کنید.

ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان (Tire 2 – Intra-company Transfer)

افرادی که در استخدام شرکتهای چند ملیتی می باشند و به شعبه آنها در انگلستان جهت اشتغال پستهای تخصصی منتقل می شوند، می توانند از این نوع ویزا استفاد نمایند. این ویزا جایگزین ویزای قدیمی (اجازه کار) شده است.

شرایط و موارد مورد نیاز برای ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

  1. حداقل تحصیلات در حد دیپلم فنی و یا فوق دیپلم (National Vocational Qualifications (NVQs) Level 3)
  2. حقوق و دستمزد پیشنهاد شده به فرد متقاضی باید مناسب با بازار کار محلی باشد.
  3. کارمندی که در استخدام آن سازمان یا شعبه خارجی می باشد، باید حداقل به مدت ۶ ماه قبل از انتقال به انگلستان برای آن شرکت کار می کرده باشد.
  4. کلیه کارفرماهایی که مایلند متقاضیان این نوع ویزاها را استخدام نمایند، باید گواهینامه مجوز اسپانسرشیپ داشته باشند.
  5. برای استخدام این افراد کارفرما باید ثابت کند که شعبه در انگلستان مستقیم تحت نظر و مالکیت همان شرکت در خارج از انگلستان می باشد.
  6. متقاضیانی که موفق به اخذ این نوع ویزا شده اند، باید تست امتیاز بندی داده و در صورت موفقیت یک گواهینامه اسپانسرشیپ از کارفرمای خود دریافت می کنند. وقتی که این گواهینامه را دریافت نمودند، می توانند از کشور خود برای ویزای خود تقاضا بدهند. توجه داشته باشید با وجود این گواهینامه هیچ تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد، چون اخذ ویزا مستقیماً به نتیجه آزمایشات پزشکی و همینطور موارد امنیتی و بررسی سوابق متقاضی بستگی دارد.
  7. معمولاً حدود سه ماه طول می کشد تا این ویزا تائید گردد.
  8. متقاضیان در صورت تمایل می توانند به تحصیلات خود نیز ادامه دهند.

امتیازبندی ویزای انتقال بین شرکتی انگلیس

  • گواهی پیشنهاد کاری (۳۰ امتیاز): برای کسب این امتیاز باید قبل از درخواست بمدت ۶ ماه در شرکت مبدا کار کرده باشید و همچنین کارفرما در گواهی شما باید قید کند که منتقل شده بین شرکتی هستید.
  • حداقل به ۲۰ امتیاز از صلاحیت و درآمد آینده تان نیاز دارید.
  • نیاز به تسلط به زبان انگلیسی ندارید.
  • کار شما باید در رابطه با اهداف آن شرکت باشد.

انواع ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان

  1. کارمندانی که بیش از ۱۲ ماه برای آن شرکت کار کرده اند، در صورتیکه درآمد آنها بیش از ۱۵۵۳۰۰ پوند در سال باشد به مدت ۹ سال و اگر درآمد آنها کمتر از این مبلغ باشد فقط ۵ سال و یک ماه میتوانند در انگلستان اقامت کنند.
  2. کارمندانی که کمتر از ۱۲ ماه کار کرده اند، بمدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  3. کارمندانی که حداقل به مدت سه ماه کارآموزی داشته اند، به مدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  4. کارمندان با مهارتهای بالا که یا برای استفاده از مهارتهای خود و یا برای آموزش مهارتها منتقل می شوند، می توانند به مدت ۶ ماه اقامت داشته باشند.

 

ویزای انگلستان جهت ورزشکاران (Tier 2 – Sportsperson)

در صورتیکه شما از ورزشکاران بین المللی در سطح جهانی و سابقه عالی و حرفه ای بوده باشید و حرفه شما بتواند کمک شایان توجهی به امر ورزشی در انگلستان نماید، می توانید از طریق این ویزا مهاجرت ورزشی به انگلیس داشته باشید.

منظور از گروه ورزشکاران به افرادی اطلاق می شود که جهت انجام امور ورزشی به مدت ۱۲ ماه وارد انگلستان می شوند. مربیان ورزشی، باید مدارک و مدارج مرتبط و معتبر را همراه خود به کشور انگلستان بیاورند.

نکته ۱ : قبل از درخواست در این گروه، شما باید دارای ضامن معتبر و مدرک ضمانت از کشور انگلستان باشید.

نکته ۲ : شما نمی توانید در قالب افرادی که جهت فستیوال های ورزشی وارد این کشور می شوند تقاضای مهاجرت نمایید.

شما قادرید برای مدت سه سال پس از تائید ویزای ورزش، در انگلستان اقامت نموده و مجددا آنرا تمدید کرده و برای سه سال دیگر اقامت کنید.

ویزای ورزشی انگلیس به چه افرادی تعلق می گیرد؟

  1. به عنوان یک نخبه ورزشی و یا یک ورزشکار کاملا حرفه ای و یا یک مربی ورزشی که توسط مقامات دولتی ورزشی بین المللی در سطوح بالا ارزیابی شده و مورد تائید قرار گرفته باشند.
  2. کارفرمای شما، فعالیتهای ورزشی شما را توسعه داده باشد.
  3. سایر شرایط را احراز نمود باشید.

تصمیم گیری در مورد پرونده شما معمولاً بیش از سه هفته زمان نمی برد، ولی شما باید حدود سه ماه قبل از عزیمت خود به انگلستان کلیه مراحل را انجام دهید. شما تا سه سال پس از تأیید، قادرید در انگلستان اقامت کرده و در صورت تمایل تا سه سال دیگر نیز ویزای خود را تمدید کنید و جمعاً شش سال در انگلستان اقامت نمائید.

در این مدت شما قادرید تا به فعالیت های ورزشی بپردازید. همانطور که در گواهینامه اسپانسر ذکر شده، در صورت تمایل می توانید شغل دومی نیز داشته باشید و یا حتی می توانید به عنوان مفسر ورزشی کار و فعالیت داشته باشید و یا در کارهای بدون دستمزد به صورت داوطلبانه شرکت نمایید.

سایر شرایط مهاجرت ورزشی به انگلیس

  • ادامه تحصیل در صورتیکه به فعالیتهای ورزشی شما لطمه نخورد مجاز می باشد.
  • خانواده درجه یک شما مانند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می توانند با ویزای شما به انگلستان عزیمت نموده و مکرراً سفر خارج از کشور داشته باشند.
  • شما یا باید در آزمونهای تافل و یا آیلتس و یا آزمونهای بین المللی دیگر شرکت کرده و در حد مقدماتی با زبان انگلیسی آشنا باشید.
  • در صورتی که یک مدرک دانشگاهی مانند کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی اخذ نموده باشید، نیازی به آزمون ندارید.
  • یکی از شرایط اخذ این ویزا، دارا بودن حداقل مبلغ ۹۴۵ پوند به مدت سه ماه در حساب بانکی شما می باشد.
  • برگه آزمایشات پزشکی بدنی مخصوص بیماری سل از مدارک مورد نیاز می باشد.
  •  در صورتی که برای پست مربی گری اقدام می کنید، یک نامه از مقامات ورزشی دولتی که توانائی های ورزشی شما را تحسین نموده باشند مورد نیاز می باشد.

ویزای کار انگلستان

ویزای عمومی رده ۲ انگلستان (Tier 2 – General) – ویزای مهارتی

ویزای مهارتی یا ویزای کار انگلستان شامل کسانی می شود که واجد شرایط یک دعوتنامه کاری از یک شرکت معتبر انگلیسی باشند، که دارای شرایط مورد نظر اداره مهاجرت انگلستان باشد.

یکی از شرایط لازم جهت پذیرفته شدن برای ویزای کار انگلیس این است که شرکت مورد نظر طی مراحلی و چندین بار آگهی آن پست به خصوص را در روزنامه کرده باشد و فرد مورد نظر که شهروند انگلیس باشد برای آن پست پیدا نشده باشد، در این صورت آن شرکت قادر است از ایران یا کشورهای دیگر به صورت قانونی نیروی کار جذب نماید؛ وقتی شما در این آگهی پذیرش شوید، می تواند برای اخذ ویزا از اداره مهاجرت انگلیس اقدام نمایید.

کارفرما میبایستی پس از آگهی پست مورد نظر برای استخدام شما، حقوقی مکفی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شما و خانوادتان را دربر داشته باشد. این حقوق میبایستی پس از کسر هزینه مالیات محاسبه شود.

سایر شرایط ویزای کار انگلستان

  • اخذ ویزای کار در کشور انگلستان حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد. در اصطلاح کارفرما در کشور انگلستان باید بتواند به عنوان اسپانسر باشد. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً بسیار دشوار است.
  • با این ویزا می توانید برای ۵ سال و ۱۴ روز و یا مدت زمانی که روی گواهی کار شما درج شده به اضافه یک ماه به انگلستان وارد شوید. در تمدید مجدد می توانید برای ۵ سال دیگر ویزای خود را تمدید کنید. مجموعاً ویزای شما نباید از ۶ سال تجاوز کند.
  • شما می توانید در شغلی که اسپانسر شما در برگه گواهی کار ثبت کرده، فعالیت کنید و می توانید برای ۲۰ ساعت در هفته به شغل دوم نیز مشغول شوید.
  • در شغلهایی که کمبود کارگر در آنها درج شده، به مدت ۲۰ ساعت مشغول بکار شوید.
  • در صورتیکه ادامه تحصیل در انگلستان به کار شما لطمه نزند، شما می توانید به تحصیل هم مشغول شوید.
  • می توانید مکرراً از انگلستان خارج شده و یا بازگردید.
  • شما قادرید خانواده درجه یک خود را که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد را به انگلستان بیاورید.

توجه: هر ساله یک لیست از شغلهای مورد نیاز انگلستان از طرف اداره مهاجرت صادر میگردد. خواهشمند است جهت دستیابی به آخرین لیست به دفتر این مرکز مراجعه فرمائید.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

ازدواج با اتباع یک کشور همیشه یکی از روشهای اخذ اقامت و تابعیت آن کشور بوده و از شرایط مهاجرت به آلمان محسوب می شود. طبق قوانین ازدواج در آلمان، شرط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که اگر شما به عنوان یک خارجی با شخصی که تابعیت کشور آلمان را دارد و به عبارت دیگر یک آلمانی است، ازدواج نمایید، می توانید به اقامت کشور آلمان و پس از آن به تابعیت این کشور دست پیدا کنید.

قدم اول مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که شخص تبعه کشور آلمان باید اثبات نماید دارای درامد کافی برای تأمین زندگی خود و همسرش می ­باشد و برای تأمین هزینه­ های زندگی خود، نیازی به کمک­های دولت ندارد.

از طرف دیگر طبق قانون ازدواج در آلمان، شخص متقاضی ازدواج با تبعه آلمان باید زبان آلمانی را حداقل تا سطح A1 مسلط باشد. پس از ازدواج، متقاضی دریافت ویزا آلمان باید به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه نموده و مدارک ثبت ازدواج و تقاضای خود را برای دریافت ویزای ازدواج ارایه نماید.

پس از بررسی مدارک، در صورتی که صحت مدارک مورد تأیید قرار گرفته باشد و مدارک شغلی و درامدی شخص المانی نیز کفایت نماید، ویزای ازدواج صادر خواهد گردید.

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است، لیکن در مورد کشور آلمان ازدواج با مرد یا زن آن قطعاً منتهی به اخذ تابعیت خواهد گردید. البته چنانچه پرونده درست ارایه گردد و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد.

در کشور آلمان ازدواج با شخص آلمانی نیازمند درخواست برای اخذ تابعیت بوده و تا شما درخواست را ارایه نکنید، تابعیت به شما ارایه نمی گردد. با صدور ویزای ازدواج آلمان شما می­ توانید وارد کشور آلمان شده و در این کشور اقامت سه ساله داشته باشید. همچنین امکان کار و یا تحصیل رایگان برای شما وجود خواهد داشت.

ویزای کار آلمان

اگر آمادگی کار در خارج از کشور را دارید و به فکر آینده خانواده و فرزندان خود هستید و در صورتیکه از یکی از دانشگاه های ایران و یا خارج از کشور حداقل مدرک کارشناسی دارید، با تماس با ما و در مدت کمتر از سه ماه، ویزای کار آلمان را برای شما اخذ می کنیم.

نیازی به تسلط در زبان آلمانی نیست، فقط کافی است به یکی از دو زبان انگلیسی و یا آلمانی در حدی آشنایی داشته باشید که قادر به مصاحبه و تا حدی صحبت باشید.

قوانین کار آلمان

کشورهایی که عضو اتحادیه­ ی اروپا هستند، تقریباً قوانین کار مشترکی دارند. به این ترتیب که متقاضی نیروی کار ابتدا باید در روزنامه های اروپا به مدت سه ماه آگهی درج کند و اگر شخص مورد نظر پیدا نشد، باید مجدداً سه ماه دیگر آگهی خود را درج نماید. حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد، نوبت به افراد خارجی می ­رسد که در واقع تقریباً غیر ممکن است.

اقامت در آلمان به عنوان متخصص

روشی که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار آلمان نزدیک می ­کند، این است که شما به عنوان متخصص وارد کشور آلمان شوید. در صورتیکه متقاضی دارای مدرک لیسانس به بالا از دانشگاه های ایران یا سایر کشورها باشد و به یکی از دو زبان انگلیسی یا آلمانی تسلط دارد، می تواند ویزای ۶ ماهه ورود به المان را اخذ کند و در مدت آن شش ماه، به دنبال کار بگردد.

در صورتیکه  کار او تصویب شد می تواند برای بلو کارت (کارت آبی) اقدام کند و پس از سه سال، در صورتیکه زبان آلمانی به سطح B1 برسد، می تواند درخواست اقامت دائم آلمان و گذرنامه آلمانی کند. لازم به ذکر است علی رغم راحت بودن اخذ ویزای کار آلمان، یافتن کار در آلمان بسیار سخت می باشد.

مشاغل مورد نیاز آلمان

کشور آلمان نیازمند نیروهای متخصص در رشته­ هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی­ تی (IT)، گروه ­پزشکان، داروسازان، پرستاران و … می ­باشد. در حال حاضر شغلهای مهندسی و کارهای فنی و همین طور مشاغل مربوط به پرستاری و پزشکی در اولویت قرار دارند و با مراجعه شما جهت مشاوره به دفتر ما، لیستی از شغلهای مورد نیاز دولت آلمان را در اختیار شما قرار خواهیم گذاشت. مشاورین این مرکز در مورد بانکهای اطلاعاتی مشاغل موجود در آلمان راهنمائی های لازم را به شما ارائه خواهند داد.

توجه

مرکز مهاجرتی ویزایاب از ابتدای کار تا اخذ ویزای کار در آلمان و ورود شما به کشور آلمان تضمین می کند ولی یافتن کار به عهده خود شماست و بستگی به مهارت، تخصص و آمادگی شما برای انجام شغلهای موجود دارد.