ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت

ویزای تحصیلی انگلستان دوره های کوتاه مدت

این ویزا برای دوره های کوتاه مدت از قبیل دوره های زبان انگلیسی می باشد و یا دوره های کوتاه مدت مثل تحقیق که بخشی از برنامه دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری می باشند.

شرایط ویزای دوره های کوتاه مدت
امکان ثبت نام در مدارس دولتی نمی باشد.
کار در مدت دوره امکان پذیر نمی باشد.
امکان تمدید ویزا وجود ندارد.
امکان به همراه آوردن بستگان میسر نمی باشد.
امکان استفاده از بورسیه موجود نمی باشد.
این نوع ویزا برای دوره های زبان انگلیسی به مدت ۶ ماه و اگر بالای ۱۸ سال دارید و دوره زبان ثبت نام کرده اید تا ۱۱ ماه می توانید در انگلستان اقامت داشته باشید.
هزینه این ویزا برای ویزای ۶ ماهه ۸۹ پوند و برای ۱۱ ماهه ۱۷۰ پوند می باشد.

تحصیل در مدارس انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان برای کودکان و نوجوانان بین ۴ تا ۱۷ سال

ویزای تحصیلی انگلستان برای افراد زیر ۱۸ سال است. کودکان و نوجوانان از بدو تولد تا سن ۱۷ سالگی قادر به اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می باشند و می توانند با تحصیل در مدارس انگلستان، یکی از والدین خود را به عنوان قیم با خود به کشور انگلیس برده و در زمان تحصیل از حضور یکی از والدین در کنار خود استفاده کنند.

بچه ها  برای گذراندن این دوره های تحصیلی احتیاج به هیچ مدرک زبانی ندارند و فقط با داشتن پذیرش و مدارک مورد نیاز می توانند به سفارت انگلیس مراجعه کنند و ویزای تحصیلی انگلیس را بگیرند.

شرایط اخذ ویزای تحصیل در مدارس انگلیس

  1. داشتن پذیرش غیر مشروط از یک مرکز آموزشی مجاز و معتبر با استاندار بین المللی در انگلستان
  2. رضایت والدین
  3. پرداخت هزینه های لازم برای مرکز آموزشی، محل سکونت و … .
  4. دانش آموز باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره در محل تحصیل حاضر باشد و حدود سه هفته طول می کشد تا ویزای آن آماده شود.

هزینه تحصیل در مدارس انگلستان چقدر است؟

هزینه ویزای تحصیلی کودکان و نوجوانان انگلستان ۳۲۸ پوند می باشد و هزینه بیمه سلامت نیز باید پرداخت گردد.

مدت اقامت در انگلستان با این ویزای تحصیلی

  • برای افراد زیر ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۶ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.
  • برای افراد بالای ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۳ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.

اگر دانش آموزان دوره های ۶ ماهه یا کمتر را می گذرانند، می توانند یک هفته قبل از شروع دوره در محل تحصیل در انگلیس باشند و یا اگر دوره بیش از ۶ ماه طول می کشد، یک ماه قبل از شروع باید در انگلیس باشند.

هزینه ویزای والدین (Parent of a Tier 4 – Child)

هزینه ویزای والدین ۴۰۵ پوند می باشد. والدین این دانش آموزان قادرند به اندازه طول دوره فرزندان خود در انگلستان اقامت کنند.

کار در انگلیس با ویزای دانش آموزی

اگر دانش آموز بیش از ۱۶ سال سن داشته باشد می تواند به صورت پاره وقت، ۱۰ ساعت در هفته، در ایام هفته و تمام وقت در تعطیلات و آخر هفته ها کار کند.
توجه داشته باشید افرادی که با این ویزا به انگلستان می روند، نمی توانند کار تمام وقت داشته و یا یک شغل آزاد داشته باشند.

همچنین این افراد نمی توانند به عنوان پزشک و یا دستیار پزشک طبابت کنند و یا به عنوان ورزشکار و یا مربی تیم ورزشی فعالیت داشته باشند.

CAS چیست؟

Confirmation of Acceptance for Studies یا CAS عددی است که مرکز آموزشی مربوطه در انگلستان برای شما ارسال می کند که تأیید پذیرش دانشجوئی نام دارد. شما پس از صدور آن فقط تا شش ماه می توانید از آن برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس استفاده کنید.

ویزای توریستی آلمان

اخذ ویزای توریستی آلمان با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به طور کلی برای اخذ ویزای توریستیهر یک از کشورها، فرد متقاضی می­بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود به کشور مورد نظر، به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

برای تقاضای ویزای آلمان (ویزای کشورهای شنگن) حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همینطور مراجعه حضوری به سفارت امکانپذیر است. ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را ­باید به صورت پرینت شده به همراه مدارک دیگر، روز مصاحبه ارایه توسط متقاضی ارائه گردد.

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی آلمان اقدام می نمایند، پایین ­تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت ویزای توریستی آلمان اقدام می­ کنند.

به طور مثال، در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی، اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۵ نفره، پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای آلمان نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان خواهند داشت. ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزا به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برخوردار خواهند بود.

وقت سفارت در آلمان

وقت سفارت آلمان از طریق پورتال رسمی سفارت آلمان امکان پذیر است. دقت شود که وقت مصاحبه­ هایی را که در سیستم ثبت می­ کنید، قابل تغییر نمی باشد. اگر در زمان مقرر مدارک شما ناقص باشد و یا درخواست خود را به سفارت ارائه ندهید، تا چندین ماه قادر به گرفتن دوباره وقت سفارت نیستید. پس لطفا­ً به گونه ­ای برنامه ریزی کنید که چند روز قبل از وقت مصاحبه سفارت، تمامی مدارکت کامل شود.

موارد قابل توجه برای اخذ وقت سفارت آلمان و مصاحبه

  • در هنگام وارد کردن اطلاعات شخصی از جمله نام، نام خانوادگی، شماره گذرنامه و … دقت کنید. چرا که کوچکترین اشتباهی برای شما مشکل ساز خواهد شد. تمامی اطلاعات را­ با حروف و اعداد انگلیسی تایپ کنید.
  • یکی از اشتباهات متداول هنگام وارد کردن اطلاعات، شماره گذرنامه است. شماره گذرنامه فقط اعداد وشماره­ ها نیستند. به طور معمول شماره گذرنامه یک حرف لاتین به همراه اعداد می­ باشد. اگر به اشتباه حرف لاتین را وارد نکنید، روز مصاحبه به شما اجازه ورود به سفارت داده نخواهد شد.
  • آدرس ایمیل شما نیز بسیار مهم است. حتما از یک ایمیل صحیح و فعال استفاده کنید، زیرا سفارت آلمان تاییدیه وقت مصاحبه شما را  از طریق ایمیل به شما اعلام می کند. شما باید از آن پرینت گرفته و روز مصاحبه سفارت همراه خود داشته باشید.
  • عکسی که روز مصاحبه به سفارت تحویل می­ دهید، باید جدید باشد و متفاوت از عکس گذرنامه­ تان باشد.
  • اگر فرزندتان همراه شما سفر کند و سن آنها  کمتر از ۱۶ سال است، نیازی به گرفتن وقت سفارت ندارند، اما فراموش نشود که در روز مصاحبه حتماً همراه شما حضور داشته باشد.