ویزای انگلستان جهت ورزشکاران (Tier 2 – Sportsperson)

در صورتیکه شما از ورزشکاران بین المللی در سطح جهانی و سابقه عالی و حرفه ای بوده باشید و حرفه شما بتواند کمک شایان توجهی به امر ورزشی در انگلستان نماید، می توانید از طریق این ویزا مهاجرت ورزشی به انگلیس داشته باشید.

منظور از گروه ورزشکاران به افرادی اطلاق می شود که جهت انجام امور ورزشی به مدت ۱۲ ماه وارد انگلستان می شوند. مربیان ورزشی، باید مدارک و مدارج مرتبط و معتبر را همراه خود به کشور انگلستان بیاورند.

نکته ۱ : قبل از درخواست در این گروه، شما باید دارای ضامن معتبر و مدرک ضمانت از کشور انگلستان باشید.

نکته ۲ : شما نمی توانید در قالب افرادی که جهت فستیوال های ورزشی وارد این کشور می شوند تقاضای مهاجرت نمایید.

شما قادرید برای مدت سه سال پس از تائید ویزای ورزش، در انگلستان اقامت نموده و مجددا آنرا تمدید کرده و برای سه سال دیگر اقامت کنید.

ویزای ورزشی انگلیس به چه افرادی تعلق می گیرد؟

  1. به عنوان یک نخبه ورزشی و یا یک ورزشکار کاملا حرفه ای و یا یک مربی ورزشی که توسط مقامات دولتی ورزشی بین المللی در سطوح بالا ارزیابی شده و مورد تائید قرار گرفته باشند.
  2. کارفرمای شما، فعالیتهای ورزشی شما را توسعه داده باشد.
  3. سایر شرایط را احراز نمود باشید.

تصمیم گیری در مورد پرونده شما معمولاً بیش از سه هفته زمان نمی برد، ولی شما باید حدود سه ماه قبل از عزیمت خود به انگلستان کلیه مراحل را انجام دهید. شما تا سه سال پس از تأیید، قادرید در انگلستان اقامت کرده و در صورت تمایل تا سه سال دیگر نیز ویزای خود را تمدید کنید و جمعاً شش سال در انگلستان اقامت نمائید.

در این مدت شما قادرید تا به فعالیت های ورزشی بپردازید. همانطور که در گواهینامه اسپانسر ذکر شده، در صورت تمایل می توانید شغل دومی نیز داشته باشید و یا حتی می توانید به عنوان مفسر ورزشی کار و فعالیت داشته باشید و یا در کارهای بدون دستمزد به صورت داوطلبانه شرکت نمایید.

سایر شرایط مهاجرت ورزشی به انگلیس

  • ادامه تحصیل در صورتیکه به فعالیتهای ورزشی شما لطمه نخورد مجاز می باشد.
  • خانواده درجه یک شما مانند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می توانند با ویزای شما به انگلستان عزیمت نموده و مکرراً سفر خارج از کشور داشته باشند.
  • شما یا باید در آزمونهای تافل و یا آیلتس و یا آزمونهای بین المللی دیگر شرکت کرده و در حد مقدماتی با زبان انگلیسی آشنا باشید.
  • در صورتی که یک مدرک دانشگاهی مانند کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی اخذ نموده باشید، نیازی به آزمون ندارید.
  • یکی از شرایط اخذ این ویزا، دارا بودن حداقل مبلغ ۹۴۵ پوند به مدت سه ماه در حساب بانکی شما می باشد.
  • برگه آزمایشات پزشکی بدنی مخصوص بیماری سل از مدارک مورد نیاز می باشد.
  •  در صورتی که برای پست مربی گری اقدام می کنید، یک نامه از مقامات ورزشی دولتی که توانائی های ورزشی شما را تحسین نموده باشند مورد نیاز می باشد.

ویزای سرمایه گذاری انگلستان – Tier 1 Investment

سیستم ویزای اقامت سرمایه گذاری در انگلستان بر اساس سیستم امتیاز بندی و نیز سرمایه گذاری ۲ میلیون پوندی استوار می باشد که متقاضی باید حداقل ۷۵ امتیاز کسب نماید.

  1. مبلغ ۲ میلیون پوند سرمایه گذاری، ۳۰ امتیاز از امتیازات مورد نیاز فرد را، تأمین می نماید. این مقدار سرمایه باید در بانک یا موسسه مالی معتبری در انگلستان سپرده گذاری شده باشد. اگر این مبلغ در خارج از انگلستان است، در هر حال باید قابلیت انتقال به انگلستان را داشته باشد.
  2. برای دریافت امتیازات لازم دیگر در این شیوه از سرمایه گذاری در بریتانیا متقاضی باید حداقل ۱,۷۵۰,۰۰۰ پوند همین مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ پوند را برای خرید اوراق قرضه، به صورت اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی انگلیس صرف نموده تا ۳۰ امتیاز دیگر را کسب کند.
  3. همچنین اگر قبل از به اتمام رسیدن ۳ ماه از زمان دریافت ویزای خود به سرمایه گذاری بپردازد، ۱۵ امتیاز دیگر را نیز کسب می کند.

متقاضی جهت استفاده از این روش، لازم است ابتدا حسابی در کشور انگلستان باز نماید.

مزایای مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری

  • فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد.
  • همچنین سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست.
  • در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان کمتر از ۱۸ سال را به همراه خود داشته باشد.
  • متقاضی الزامی ندارد که برای تأمین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد.

اقامت دائم انگلیس با ویزای ویزای سرمایه گذاری انگلستان

مدت زمان و اعتبار ویزای سرمایه گذاری انگلیس ۳ سال و ۴ ماه است و پس از گذشت این مدت می تواند به مدت ۲ سال دیگر تمدید شود و بعد از گذشت ۵ سال فرد را به اقامت دائم انگیس می رساند.

اگر مبلغ سرمایه گذاری شما در حد ۵,۰۰۰,۰۰۰ پوند باشد، در مدت زمان ۳ سال و اگر این مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ پوند باشد با گذشت ۲ سال، اقامت دائم انگلستان اخذ می گردد.

در اخذ اقامت انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری موارد زیر را مد نظر قرار دهید:

  • با وجود هزینه های بسیاز زیاد مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری ولی شما به راحتی قادرید اقامت و تابعیت انگلستان را کسب نماید.
  • شما باید مایل به اقامت و زندگی در انگلستان باشید، لذا اقامت فیزیکی و زندگی در انگلستان اجباری است. شما باید ۵۰٪ وقت خود را، که معادل ۶ ماه درسال می باشد، در کشور انگلیس به سر ببرید.
  • با توجه به اینکه این سرمایه گذاری نباید به صورت صوری و فقط برای کسب مهاجرت به انگلستان باشد، آشنایی شما با سیستم تجاری انگلیس نیازمند درک محیط و آشنائی با بازار کار و تجارت می باشد؛ لذا توصیه می شود قبل از هر اقدامی در امر سرمایه گذاری، خودتان و یا فرزندانتان از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور شده و ضمن اینکه در بهترین دانشگاه های دنیا ادامه تحصیل می دهید، می توانید با محیط اطراف خود آشنا شده و همینطور از نزدیک با نظام سرمایه گذاری این کشور آشنا شوید و به حقوق خود نیز اشراف کامل پیدا کرده و آینده روشنی را برای خود و افراد تحت تکلف و خانواده خود فراهم سازید.