اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری مانند بعضی دیگر از کشور ها قابل دریافت است. راه­های سرمایه گذاری در هر کشوری متفاوت است و عموماً افراد از مزایای اقامت برای شروع یک تجارت و یا گسترش یک تجارت استفاده می­ نمایند.

روش های اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

  1. فعالیت­های حرفه­ ای فردی­ (نظیر رستوران یا مغازه فرش فروشی): توجه داشته باشید که در این نوع فعالیت نیاز به تشکیل شرکت نیست و می ­توان با گرفتن اجازه کسب، این نوع فعالیت های صنفی و تجاری را شروع نمود. بعضی از این فعالیت­های شغلی نیاز به گرفتن اجازه ویژه ندارند. (مانند فرش فروشی، خواربار فروشی، صادرات و واردات) ولی برای بعضی از آنها باید اجازه ویژه کسب گرفته شود. (مانند رستوران، تاکسی)
  2. تأسیس شرکت مدنی در آلمان (۲ نفر یا بیشتر)
  3. تأسیس شرکت­های شخصی در آلمان (تضامنی)
  4. تأسیس شرکت با مسولیت محدود در آلمان
  5. تأسیس شرکت سهامی در آلمان
  6. تأسیس شعبه در آلمان
  7. دفتر نمایندگی در آلمان
  8. تأسیس شعبه مستقل در آلمان: برای سرمایه­ گذاران ایرانی می­ توان پیشنهاد داد که جهت فعالیت اقتصادی خود در آلمان، یک شکل اقتصادی مستقل از راه تاسیس و ثبت یک شرکت دختر به شکل یک شرکت با مسولیت محدود انتخاب نماید.

خصوصیاتی که یک شعبه مستقل دارد بدین شرح است:

  1. یک شعبه مستقل چنان باید سازماندهی شود که بتواند با استقلال، کلیه کارهای تجاری را در آلمان انجام دهد.
  2. این سازماندهی باید به گونه ای باشد که با از بین رفتن شرکت مادر نیز بتواند به کارهای تجاریش ادامه دهد و خللی در کارهای شرکت رخ ندهد.
  3. شعبه مستقل باید دارای ترازنامه جداگانه­ در شرکت مادر باشد. شعبه باید مدیریت جداگانه با اختیار عقد قراردادها و سرمایه مستقل از مادر باشد تا این اختیارات عملی شوند.

قانون اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

طبق قوانین مهاجرتی و اقامت بلند مدت، شما می­ توانید اقامت بلند مدت کشور آلمان را از طریق ثبت شرکت در آلمان برای سهام­داران و مدیرعامل شرکت به دست آورید. مدت زمان انجام برای این کار از ابتدا تا دریافت ویزای اقامت آلمان حدود ۵ تا ۸ ماه می­ باشد.

سرمایه مورد نیاز برای اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه مورد نیاز برای راه ­اندازی یک شرکت از نوع مسئولیت محدود و افتتاح حساب بانکی شرکتی، ۲۵۰۰۰ یورو می باشد و برای راه ­اندازی شرکت سهامی خاص (AG) به سرمایه­ ی ۵۰۰۰۰ یورویی نیاز است.

فرم­های شرکتی برای افزایش سرمایه گذاران خارجی در آلمان

  • هر کس می­ تواند یک شرکت تجاری را در آلمان تأسیس کند، بدون توجه به ملیت و یا محل اقامت.
  • در آلمان قوانین خاصی برای سرمایه گذاری وجود ندارد، هم­چنین کمترین میزان سرمایه­ گذاری در آلمان برای مؤسسان خارجی شرکت­ ها نیاز می­ باشد که قصد شروع یک تجارت را دارند.
  • سرمایه گذاران خارجی می ­توانند از میان فرم­های قانونی متفاوت برای شروع تجارت در آلمان، یک فرم را انتخاب کنند. شرکت­های ثبت شده هم می­ توانند برای تأسیس یک دفتر کاری در آلمان اقدام کنند.
  • ویژگی­های محکم و قطعی برای انتخاب فرم قانونی عموماً شامل عملکرد مورد نظر سرمایه گذاران، تعهد وشرایط مالیاتی می باشد.
  • ساختار اولیه همه فرم­های شرکتی در قانون تصریح شده است که قابل پیش­بینی بودن و اطمینان قانونی را ایجاد می نماید. در ضمن شرایط قانونی یکسانی برای سرمایه ­گذاران خارجی و بومی وجود دارد.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

ازدواج با اتباع یک کشور همیشه یکی از روشهای اخذ اقامت و تابعیت آن کشور بوده و از شرایط مهاجرت به آلمان محسوب می شود. طبق قوانین ازدواج در آلمان، شرط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که اگر شما به عنوان یک خارجی با شخصی که تابعیت کشور آلمان را دارد و به عبارت دیگر یک آلمانی است، ازدواج نمایید، می توانید به اقامت کشور آلمان و پس از آن به تابعیت این کشور دست پیدا کنید.

قدم اول مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که شخص تبعه کشور آلمان باید اثبات نماید دارای درامد کافی برای تأمین زندگی خود و همسرش می ­باشد و برای تأمین هزینه­ های زندگی خود، نیازی به کمک­های دولت ندارد.

از طرف دیگر طبق قانون ازدواج در آلمان، شخص متقاضی ازدواج با تبعه آلمان باید زبان آلمانی را حداقل تا سطح A1 مسلط باشد. پس از ازدواج، متقاضی دریافت ویزا آلمان باید به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه نموده و مدارک ثبت ازدواج و تقاضای خود را برای دریافت ویزای ازدواج ارایه نماید.

پس از بررسی مدارک، در صورتی که صحت مدارک مورد تأیید قرار گرفته باشد و مدارک شغلی و درامدی شخص المانی نیز کفایت نماید، ویزای ازدواج صادر خواهد گردید.

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است، لیکن در مورد کشور آلمان ازدواج با مرد یا زن آن قطعاً منتهی به اخذ تابعیت خواهد گردید. البته چنانچه پرونده درست ارایه گردد و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد.

در کشور آلمان ازدواج با شخص آلمانی نیازمند درخواست برای اخذ تابعیت بوده و تا شما درخواست را ارایه نکنید، تابعیت به شما ارایه نمی گردد. با صدور ویزای ازدواج آلمان شما می­ توانید وارد کشور آلمان شده و در این کشور اقامت سه ساله داشته باشید. همچنین امکان کار و یا تحصیل رایگان برای شما وجود خواهد داشت.