شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای کار استرالیا

  1. سن بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۴۵ سال.
  2. رشته تخصصی سما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا موجود باشد.
  3. کسب امتیاز لازم در امتحان زبان
  4. کسب حداقل امتیاز لازم در سیستم امتیاز بندی (در حال حاضر ۶۵ امتیاز)

شیوه های گرفتن ویزای کار استرالیا

  1. مهاجرت افراد متخصص مستقل : این ویزای کار استرالیا، ویزای اقامت دائم می باشد.
  2. مهاجرت اشخاصی که از حمایت ایالتی برخوردارند :این ویزای کار استرالیا نیز ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد.
  3. مهاجرت به روش حمایت مناطق خاص: این ویزای کار استرالیا، ویزای مشروط سه ساله می باشد.

با در نظر گرفتن رشد روز افزون متقاضیان دریافت ویزای کار استرالیا و همچنین نتیجه گیری تعداد زیادی از افراد برای دریافت ویزای کار استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق کار بر این شدیم تمامی شرایط دریافت این ویزا را برای شما شرح دهیم.

نکته مهم و حائز اهمیت این است که شما بدانید شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و اگر بخواهیم واقع بینانه در مورد ویزای کار استرالیا سخن بگویم بایستی به این نکته اشاره کنیم که اساسا ویزای کار استرالیا در سالهای گذشته مدام سخت گیرانه تر شده و شرایط ورود هر روز برای سیل اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد.

دقت بفرمایید اقدام برای استرالیا این ریسک را دارد که پیش از اینکه شما مدارک را جهت صدور ویزا ارسال دارید ، قوانین ویزای مذکور تغییر یابد و کلا شما با این حالت مواجه شوید که وقت و سرمایه را صرف نموده اید اما قانون تغییر کرد اما در کنارش این خوبی را هم دارد که وقتی جهت ویزای کار استرالیا اقدام کنید میتوانید ویزای کار کشوری را اخذ نمایید که امکانات بسیار بالایی دارد و همچنین تشنه نیروی کار می باشد.

به هر حال هر اقدام مهاجرتی میتواند هم نقاط ریسک هم نقاط قوتی را داشته باشد و ویزای کار استرالیا و مهاجرت به استرلیا از طریق کار نیز از این قائده مستثنی نیست.

در بین ویزاهای کار استرالیا زیر گروه های متفاوتی وجود دارد که ما در ذیل به بعضی از آنها می پردازیم:

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ شما فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود، اگر شخص یک سال کار کند، به او اقامت دائم اعطا میشود.

پس این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و در آن  ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید. بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۹۰

ممکن است شما مطالب زیر را دوست داشته باشید