ویزای‭ ‬والدین استرالیا‭ ‬

  • ویزای‭ ‬والدین‭ ‬مخصوص‭ ‬کسانی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬منظور اخذ ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬و زندگی‭ ‬در‭ ‬کنار‭ ‬فرزند‭ ‬خود،‭ ‬قصد‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارند‭.‬ درخواست‭ ‬مهاجرت‭ ‬باید‭ ‬به‭ ‬وسیله‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬فرد‭ ‬حمایت‭ ‬شود‭.
  • فرزند‭ ‬‬افرادی که درخواست اخذ ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬را دارند باید‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیایی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭.

انواع‭ ‬ویزای‭ ‬والدین
چندین‭ ‬نوع‭ ‬ویزای‭ ‬والدین‭ ‬وجود‭ ‬دارد‭ ‬ولی‭ ‬شرایط‭ ‬کلی‭ ‬برای‭ ‬اغلب‭ ‬این‭ ‬ویزا‌ها‭ ‬شبیه‭ ‬به‭ ‬هم‭ ‬می‌باشد‭. ‬

شرایط‭ ‬کلی

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیایی‭ ‬یا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارند،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چند‭ ‬در‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط‭ ‬برداشته‭ ‬شود.
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حدقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند.
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی

ویزای‭ ‬موقت‭ ‬والدین‭ ‬از‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬با‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‭ – ‬ساب‌کلاس ‭ ‬۱۷۳

‬ویزاهای‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬نیازمند‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‭ ‬نسبتا‭ ‬زیاد‭ ‬می‌باشند‭ ‬ولی‭ ‬در‭ ‬عوض‭ ‬زمان‭ ‬بررسی‭ ‬پرونده‭ ‬این‭ ‬ویزاها‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬حدودا‭ ‬یک‭ ‬و‭ ‬نیم‭ ‬سال‭ ‬هست‭ ‬در‭ ‬مقایسه‭ ‬با‭ ‬روش‌های‭ ‬کم‌هزینه‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬۳۰‭ ‬سال‭ ‬هست،‭ ‬بسیار‭ ‬کوتاه‌تر‭ ‬می‌باشد‭.

این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬والدینی‭ ‬که‭ ‬فرزندشان‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا،‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬شهروند‭ ‬نیوزلند‭ ‬واجد‭ ‬شرایطی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬دارد،‭ ‬اجازه‭ ‬میدهد‭ ‬تا‭ ‬دو‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنند‭.

با‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬می‭ ‬توانید‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬جهت‭ ‬ویزای‭ ‬دائم‭ ‬از‭ ‬همین‭ ‬نوع‭ (‬ساب‌کلاس‭ ‬۱۴۳‭) ‬اقدام‭ ‬کنید‭ ‬تا‭ ‬بتوانید‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭.‬

شرایط‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭:‬

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬است،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چنددر‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط برای اخذ ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬برداشته‭ ‬شود‭.‬
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حدقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند‭.‬
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی
  • توانایی‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‌های‭ ‬بیشتر‭ ‬جهت‭ ‬تسریع‭ ‬روند‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشید

نکات‭ ‬مهم‭ ‬در‭ ‬مورد‭ ‬این‭ ‬ویزا‭:‬

  • ویزای‭ ‬شما‭ ‬از‭ ‬نوع‭ ‬موقت‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬قابل‭ ‬تمدید‭ ‬یا‭ ‬تجدید‭ ‬نمی‌باشد
  • متقاضی‭ ‬زمان‭ ‬درخواست‭ ‬بایستی‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭. ‬
    ‭* ‬شما‭ ‬در‭ ‬شرایطی‭ ‬می‌توانید‭ ‬از‭ ‬داخل‭ ‬استرالیا‭ ‬نیز‭ ‬درخواست‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬جهت‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬اعلام‭ ‬کنید‭ ‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬دیگری‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬حضورتان‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬داده‭ ‬باشد‭. ‬شما‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬صدور‭ ‬ویزا‭ ‬نیز‭ ‬بایستی‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشید‭.‬

با‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬اعضاء‭ ‬خانواده‌تان‭ ‬می‌توانید‭: ‬

  • تا‭ ‬دو‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬مشغول‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬تحصیل‭ ‬شوید
  • از‭ ‬سرویس‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ – ‬Medicare‭ – ‬استفاده‭ ‬کنید

شما‭ ‬می‌توانید‭ ‬در‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬خود،‭ ‬افراد‭ ‬زیر‭ ‬را‭ ‬نیز‭ ‬به‭ ‬عنوان‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬معرفی‭ ‬کنید‭:‬

  • همسرتان
  • فرزندان‭ ‬خود‭ ‬یا‭ ‬فرزندان‭ ‬همسرتان
  • دیگر‭ ‬خویشاوندان‭ ‬وابسته
ویزای زیرگروه ۱۷۳

ممکن است شما مطالب زیر را دوست داشته باشید