ویزای‭ ‬والدین استرالیا‭ ‬

  • ویزای‭ ‬والدین‭ ‬مخصوص‭ ‬کسانی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬منظور اخذ ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬و زندگی‭ ‬در‭ ‬کنار‭ ‬فرزند‭ ‬خود،‭ ‬قصد‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارند‭.‬ درخواست‭ ‬مهاجرت‭ ‬باید‭ ‬به‭ ‬وسیله‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬فرد‭ ‬حمایت‭ ‬شود‭.
  • فرزند‭ ‬‬افرادی که درخواست اخذ ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬را دارند باید‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیایی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭.

انواع‭ ‬ویزای‭ ‬والدین
چندین‭ ‬نوع‭ ‬ویزای‭ ‬والدین‭ ‬وجود‭ ‬دارد‭ ‬ولی‭ ‬شرایط‭ ‬کلی‭ ‬برای‭ ‬اغلب‭ ‬این‭ ‬ویزا‌ها‭ ‬شبیه‭ ‬به‭ ‬هم‭ ‬می‌باشد‭. ‬

شرایط‭ ‬کلی

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیایی‭ ‬یا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارند،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چند‭ ‬در‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط‭ ‬برداشته‭ ‬شود.
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حدقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند.
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی

 

ویزای‭ ‬دائم‭ ‬والدین‭ ‬از‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬با‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه – ساب‌کلاس ۱۴۳

ویزاهای‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬نیازمند‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‭ ‬نسبتا‭ ‬زیاد‭ ‬می‌باشند‭ ‬ولی‭ ‬در‭ ‬عوض‭ ‬زمان‭ ‬بررسی‭ ‬پرونده‭ ‬این‭ ‬ویزاها‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬حدودا‭ ‬یک‭ ‬و‭ ‬نیم‭ ‬سال‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬مقایسه‭ ‬با‭ ‬روش‌های‭ ‬کم‌هزینه‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬۳۰‭ ‬سال‭ ‬است،‭ ‬بسیار‭ ‬کوتاه‌تر‭ ‬می‌باشد‭.

این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬والدینی‭ ‬که‭ ‬فرزندشان‭ ‬شهروند‭ ‬یا‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬شهروند‭ ‬نیوزلند‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬که‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬باشد،‭ ‬اجازه‭ ‬می‌دهد‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنند‭.‬

شرایط‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭:‬

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬است،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چنددر‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط برای ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬برداشته‭ ‬شود‭.‬
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حدقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند‭.‬
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی
  • توانایی‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‌های‭ ‬بیشتر‭ ‬جهت‭ ‬تسریع‭ ‬روند‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشید
    ‭* ‬متقاضی‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬درخواست‭ ‬می‌تواند‭ ‬داخل‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭. ‬شما‭ ‬در‭ ‬شرایطی‭ ‬می‌توانید‭ ‬از‭ ‬داخل‭ ‬استرالیا‭ ‬درخواست‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬جهت‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬اعلام‭ ‬کنید،‭ ‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬دیگری‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬حضورتان‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬داده‭ ‬باشد‭. ‬

‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬اعضاء‭ ‬خانواده‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬می‌دهد‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائم‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنید‭. ‬

با‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬می‌توانید‭:‬

  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬مشغول‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬تحصیل‭ ‬شوید
  • از‭ ‬سرویس‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ – ‬Medicare‭ – ‬استفاده‭ ‬کنید
  • درصورت‭ ‬داشتن‭ ‬شرایط‭ ‬لازم‭ ‬جهت‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ ‬اقدام‭ ‬کنید
  • بستگان‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬خود‭ ‬جهت‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬را‭ ‬اسپانسر‭ ‬کنید

شما‭ ‬می‌توانید‭ ‬در‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای ‭ ‬خود،‭ ‬افراد‭ ‬زیر‭ ‬را‭ ‬نیز‭ ‬به‭ ‬عنوان‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬معرفی‭ ‬کنید‭:‬

  • همسرتان
  • فرزندان‭ ‬خود‭ ‬یا‭ ‬فرزندان‭ ‬همسرتان
  • دیگر‭ ‬خویشاوندان‭ ‬وابسته
  • دیگر‭ ‬خویشاوندان‭ ‬وابسته
ویزای دائم والدین – زیرگروه ۱۴۳

ممکن است شما مطالب زیر را دوست داشته باشید