دو ویزای موقت، ازجمله ویزای اسکیل ورکر ایالتی با  (ساب کلاس 491) و ویزای اسکیل ایالتی اسپانسری کارفرما ساب کلاس (494) از تاریخ 16 نوامبر 2019 قابل دسترسی خواهد بود.در این مطلب ویزایاب تیم مهاجرت به استرالیا شما را از آخرین تغییرات جدید باخبر می کند:

اغلب ویزاهای پیش بینی شده هر ساله 23000 جایگاه برای متقاضیان پیشنهاد می دهند و جایگزین ویزاهای ساب  کلاس 489 و 187 خواهند شد.

متقاضیان این ویزاها تا زمانی که واجد شرایط اقامت دائم شوند ملزم به کار کردن و ماندن در ایالت های مشخص هستند.

ساب کلاس 491 یک ویزای کار هست که بسیاری انتظارش را میکشیدند ؛ این سابکلاس به کارگران ماهر فرصتی برای زندگی و کار در مناطق رجیونال استرالیا تا 5 سال می دهد. آنها می توانند پس از 3 سال  برای اقامت دائم اقدام کنند.

ویژگی های اصلی ویزای ساب کلاس 491:

این یک ویزای موقت است که برای کارگران ماهر واجد شرایط و خانواده های آنها برای زندگی، کار و تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا به مدت 5 سال گزینه ی مناسبی است.

این ویزا، یک ویزای مبتنی بر امتیازبندی است که متقاضی در خواست نامزد ایالتی یا اسپانسرشیپی از یک ایالت یا  یک عضو خانواده ی واجد شرایط ساکن در مناطق رجیونال، میکند.

برخی از ویژگی های ویزای ایالتی ساب کلاس 491 از این قبیل هستند 

_14000 نفر ظرفیت برای هر سال اختصاص  می یابد.

_طیف گسترده ای از مشاغل واجد شرایط هستند(بیش از 500 شغل)

_محدودیت سنی 45 سال تعیین شده است.

_ویزا به مدت 5 سال اعتبار دارد.

_قبل از واجد شرایط شدن برای اقامت دائم ، باید حداقل 3 سال در مناطق رجیونال زندگی و کار کنند.

_مناطق رجیونال عمدتا هر جایی است به غیر از کلان شهر سیدنی ، بریزبن، گلد کاست ،ملبورن و پرت .

_متقاضی باید در مدت 3 سال حداقل 53.900$ درهر سال درآمد داشته باشد.

_دارنده ی این ویزا ،مجاز به جا به جایی از یک منطقه رجیونال به منطقه رجیونال دیگر است.

_ دریافت اقامت دائم از طریق ساب کلاس 191 که از تاریخ 16 نوامبر 2022 آغاز می شود، میسر است.

_درخواست ویزا با هزینه  4.645 دلار ممکن هست.

 تفاوت بین ویزای 489 (متوقف شده) و ویزای491

_دارندگان ویزای 491 هم اکنون باید 3 سال در انتظار PR باشند، در حالی که قبلا در ساب کلاس 489، 2 سال بود.

ویزای جدید مناطق بیشتری را در مقایسه با ویزای 489 در برمی گیرد. مناطقی که دارندگان ویزای 491 در آن مناطق می توانند زندگی کنند، شامل کلیه مناطق استرالیا به جز کلان شهر سیدنی، ملبورن، بریزبن، گلد کاست و پرت است. مناطق نیوکاسل، و ولونگونگ نیز به این لیست اضافه شده است.

تحت تاثیر این ویزای جدید برای افراد مجرد امتیازهای بیشتری قابل دسترسی خواهد بود ، همچنین امتیاز بیشتر برای اسپانسرهای نسبی واجد شرایط و همسران اسکیل با نمره زبان مورد نیاز.

اولویت های دعوتنامه ویزا

متخصصین مهاجرت معتقدند که نتیجه ویزا به “اولویت های ” تعیین شده توسط مقامات مهاجرت بستگی دارد.

اولین اولویت در لیست، متقاضیانی هستند که همسر اسکیلی (مدرکشان ارزیابی شده و نمره زبان 6) دارند یا حتی متقاضیانی که مجرد هستند.

دومین اولویت در لیست متقاضیانی هستند که همسرشان نمره 6 آیلتس یا بالاتر دارند اما مدرکشان ارزیابی نشده و امتیاز ارزیابی مدرک را نمی گیرند.

تغییرات در نحوه ی امتیاز بندی از 16 نوامبر 2019

_ 10 امتیاز برای همسر اسکیل ( ویزای 489، 5 امتیاز بود.)

_10 امتیاز برای افراد مجرد (قبلا هیچ امتیازی نداشتند.)

_15 امتیاز برای اسپانسر ایالتی ( قبلا 10 امتیازداشتند)

_15 امتیاز اگر متقاضی توسط یک عضو خانواده که در مناطق رجیونال ساکن هستند.(قبلا 10 امتیازبود)

_ شغل های STEM ، 10 امتیاز خواهند گرفت ( قبلا 5 امتیازبود).

روشی برای اقامت دائم (PR)

این یک ویزای موقت است که می تواند مسیری را برای PR متقاضیان واجد شرایط فراهم کند.دارندگان این ویزا، قبل از اینکه بتوانند برای پرونده 191،( ویزایی که منجر به اقامت دائم می شود اقدام کنند،) باید 3 سال در منطقه رجیونال اقامت داشته و تمام وقت کار کنند.

متقاضیان باید به مدت 3 سال حداقل درآمد مشمول مالیات 53.900$ در سال را برآورده کنند.

پارنتر هم در صورت رعایت ضوابط می تواند متقاضی اصلی 191 باشند.

مسیر اخذ  PR  از تاریخ 16 نوامبر 2022 در دسترس خواهد بود.

محدودیت و انعطاف پذیری ویزا

به دارنده این ویزا، ویزای پارتنر درون مرزی یا PR برای 3 سال داده نمی شود مگر اینکه شرایط قانع کننده ای داشته باشند. وکلای مهاجرتی معتقدند مهاجران قبل از اینکه PR  خود را  دریافت کنند ملزم به ماندن در منطقه رجیونال هستند.

دارندگان ویزا نمی توانند خارج از مناطق تعیین شده رجیونال زندگی و کار کنند اما مجاز به انتقال از یک منطقه رجیونال به دیگری هستند.

اگر قصد مشاوره و ارزیابی خود برای مهاجرت به استرالیا را دارید در قدم اول فرم های ارزیابی رایگان موجود در وب سایت ویزایاب را در لینک زیر پر کنید .وکلای مجرب ویزایاب فرم های شما را ارزیابی خواهند کرد و شانس موفقیت شما برای مهاجرت سنجیده می شود .

فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا

آخرین اطلاعات در مورد ویزای ۴۹۱ و اختلاف آن با ۴۸۹
مطلب گذاری شده در: بلاگ

ممکن است شما مطالب زیر را دوست داشته باشید