ویزای دانشجویی انگلستان

ویزای دانشجویی انگلستان برای کسانی است که قصد تحصیل در انگلستان دارند. کسانی برای ویزای دانشجویی انگلیس می توانند اقدام کنند که سن آن ها بالای ۱۶ سال باشد و از یک مرکز آموزشی معتبر انگلیس، پذیرش داشته باشند.

همچنین متقاضی ویزای دانشجویی انگلستان باید توانایی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن به زبان انگلیسی را داشته باشد. توانایی مالی پرداخت هزینه های آموزشی و زندگی در انگلستان نیز از دیگر شرایط این ویزا می باشد.

شما باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره خود، تقاضای ویزای دانشجویی انگلیس کنید و تصمیم گیری در مورد ویزای شما حدود ۳ هفته زمان می برد.

توجه داشته باشید هزینه ویزای دانشجویی انگلستان ۳۲۸ پوند به علاوه هزینه بیمه پزشکی شما می باشد.

شرط اخذ پذیرش ویزای دانشجویی انگلیس

  • شما باید از یک مرکز آموزشی مجوز دار پذیرش دانشجویی غیر مشروط داشته باشید.
  • شما باید جهت پرداخت هزینه های دانشگاه و سکونت خود به اندازه کافی پول داشته باشید.
  • مدارک لازم دیگر را این مرکز مهاجرتی بستگی به وضعیت شخصی شما اعلام می کند.
  • دوره شما باید تمام وقت بوده و سطح شماره ۶ در سطوح ثبت شده باشد. دوره های تمام وقت یعنی حداقل ۱۵ ساعت در هفته آموزش که منجر به گواهینامه سطح شماره ۳ می شود.
  • اگر دوره شما ۶ ماه یا کمتر از ۶ ماهه است، باید یک هفته قبل از شروع دوره در محل آموزشی حاضر باشید.
  • اگر دوره شما بیش از ۶ ماه طول بکشد، یک ماه قبل باید حاضر باشید.
  • طول مدت اقامت در انگلستان با ویزای دانشجویی بستگی به دوره ای دارد که مطالعه می کنید.
  • با ویزای دانشجویی اجازه کار شما منوط بر سطح و نوع دوره شما است.

تائیدیه پذیرش در مراکز آموزشی انگلیس

مرکز آموزش انگلیسی به شما یک شماره ارجاعی می دهد که به آن در اصطلاح CAS یا Confirmation of Acceptance for Studies می گویند. هنگامی که این شماره اعلام شد، این شماره روی دوره ثبت شده و باید آن را بر روی برگه تقاضانامه ویزای خود درج نمایید. توجه کنید این شماره فقط ۶ ماه اعتبار دارد، پس باید قبل از اینکه اعتبارش به پایان برسد، برای ویزای دانشجویی انگلستان اقدام کنید.

توجه: شما فقط CAS را برای دوره های جدید می گیرید و اگر دوره ای را قبلاً آغاز کرده اید و مایلید مجدداً آزمون آن را بدهید، نیازی به اخذ آن نیست.

سطح زبان انگلیسی مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

شما باید سطح زبان انگلیسی خود را قبل از ورود به هر مرکز آموزشی را مشخص کنید و این بدین معنی که سطح زبان شما باید در حد SELT یا Secure English Language Test باشد.

محل تحصیل مقطع تحصیلی سطح زبان مورد نیاز شما سطح شما
مرکز آموزش عالی مدارک دانشگاهی لیسانس به بالا چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن Equivalent to CEFR (Common European Framework for languages) level B2
مرکز آموزشی غیر آموزش عالی مدارک دانشگاهی لیسانس به بالا چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن در SELT CEFR level B2

۵-۵٫۵

هر مرکز آموزش دیگر زیر مقطع لیسانس چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن در SELT CEFR level B1

IELT 4 – ۴٫۵