ویزای تحصیلی دوره های کوتاه مدت

ویزای تحصیلی انگلستان دوره های کوتاه مدت

این ویزا برای دوره های کوتاه مدت از قبیل دوره های زبان انگلیسی می باشد و یا دوره های کوتاه مدت مثل تحقیق که بخشی از برنامه دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری می باشند.

شرایط ویزای دوره های کوتاه مدت
امکان ثبت نام در مدارس دولتی نمی باشد.
کار در مدت دوره امکان پذیر نمی باشد.
امکان تمدید ویزا وجود ندارد.
امکان به همراه آوردن بستگان میسر نمی باشد.
امکان استفاده از بورسیه موجود نمی باشد.
این نوع ویزا برای دوره های زبان انگلیسی به مدت ۶ ماه و اگر بالای ۱۸ سال دارید و دوره زبان ثبت نام کرده اید تا ۱۱ ماه می توانید در انگلستان اقامت داشته باشید.
هزینه این ویزا برای ویزای ۶ ماهه ۸۹ پوند و برای ۱۱ ماهه ۱۷۰ پوند می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *