ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی استرالیا و ویزای ازدواج استرالیا مختص افرادی است که نامزد یا همسرشان یکی از شهروندان مقیم استرالیا و دارای اقامت دائم می باشد و از این طریق قصد مهاجرت به استرالیا را دارند.

ویزای نامزدی استرالیا و ویزای ازدواج استرالیا ویزاهای هستند که شخص مقیم استرالیا میتواند نامزد یا همسر خود را جهت ادامه زندگی با خود به استرالیا بیاورد. البته ویزای نامزدی استرالیا و ویزای ازدواج استرالیا نیز به مانند سایر ویزاهای استرالیا شرایط و ضوابط خاص خود را دارند که به طور خلاصه از قرار زیر هستند:

ویزای ازدواج استرالیا

  • ویزای ازدواج استرالیا ‬برای‭ ‬متقاضیانی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ازدواج‭ ‬با‭ ‬شهروند‭ ‬یا‭ ‬فرد‭ ‬دارای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا،‭ ‬قصد‭ ‬زندگی‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشند‭.‬
  • برای‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬فرد‭ ‬می‌تواند‭ ‬داخل‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭.‬
  • شرایط‭ ‬و‭ ‬مقررات‭ ‬کلی‭ ‬مهاجرت‭ ‬ایجاب‭ ‬می‌کند‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬متقاضی‭ ‬قبل‭ ‬از‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا،‭ ‬با‭ ‬همسر‭ ‬خود‭ ‬ازدواج‭ ‬قانونی‭ ‬کرده‭ ‬و‭ ‬مدارک‭ ‬کامل‭ ‬و‭ ‬سند‭ ‬ازدواج‭ ‬را‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭.‬

‭* ‬ نکته‭ ‬مهم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬دو‭ ‬طرف‭ ‬باید‭ ‬اثبات‭ ‬کنند‭ ‬که‭ ‬رابطه‭ ‬آنها‭ ‬واقعی‭ ‬بوده‭ ‬و‭ ‬هدف‭ ‬از‭ ‬ازدواج‭ ‬کسب‭ ‬اقامت‭ ‬نیست‭. ‬معمولا‭ ‬در‭ ‬این‭ ‬زمینه‭ ‬باید‭ ‬مدارک‭ ‬متعددی‭ ‬مبنی‭ ‬بر‭ ‬اثبات‭ ‬روابط‭ ‬دو‭ ‬طرف‭ ‬قبل‭ ‬و‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬ازدواج‭ ‬ارائه‭ ‬شود‭.‬

شرایط کلی ویزای ازدواج استرالیا
ویزای ازدواج استرالیا مختص افرادیست که ازدواج رسمی و ثبت شده داشته باشند و یا بتوانند ثابت کند که در ۱۲ ماه گذشته زندگی مشترک با شریک خود داشته داشته اند.

نحوه اقدام برای متقاضیانی که در زمان اقدام داخل و خارج از استرالیا هستند متفاوت میباشد. همینطور مدت زمان رسیدگی به پرونده  های که از داخل خاک استرالیا اقدام میشود در حال حاضر بسیار طولانی تر خواهد بود.

پس‭ ‬از‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا:‬

  • افرادی‭ ‬که‭ ‬با‭ ‬ویزای ازدواج‭ ‬وارد‭ ‬استرالیا‭ ‬می‌شوند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬از‭ ‬بسیاری‭ ‬از‭ ‬مزایای‭ ‬رایگان‭ ‬شهروندان‭ ‬این‭ ‬کشور‭ ‬به‭ ‬آسانی‭ ‬استفاده‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬همچنین‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬تمام‌وقت‭ ‬بدون‭ ‬هیچ‌گونه‭ ‬شرایطی‭ ‬برای‭ ‬آنها‭ ‬در‭ ‬نظر‭ ‬گرفته‭ ‬خواهد‭ ‬شد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬قابل‭ ‬تبدیل‭ ‬به‭ ‬ویزای‭ ‬اقامت‭ ‬است‭.‬
  • ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬قابل‭ ‬تبدیل‭ ‬به‭ ‬ویزای‭ ‬اقامت‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭.‬
  • معمولا‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬ازدواج،‭ ‬اگر‭ ‬زوج‭ ‬متقاضی‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬مشترک‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬هم‭ ‬زندگی‭ ‬کرده‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬مدارکی‭ ‬دال‭ ‬بر‭ ‬اثبات‭ ‬این‭ ‬موضوع‭ ‬به‭ ‬کارشناس‭ ‬اداره‭ ‬مهاجرت‭ ‬ارائه‭ ‬دهند،‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬برای‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای‭ ‬دائم‭ ‬هستند‭.‬
  • دارندگان‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬تحصیل‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارد‭. ‬متقاضیانی‭ ‬که‭ ‬با‭ ‬ویزاهای‭ ‬دانشجویی‭ ‬و‭ ‬کاری‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬هستند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬در‭ ‬صورت‭ ‬ازدواج‭ ‬ویزای‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬داخل‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬تبدیل‭ ‬کنند‭.‬

نحوه‭ ‬کاری‭ ‬شرکت‭ ‬ویزایاب در راستای گرفتن ویزای ازدواج استرالیا‭ ‭:‬
هر‭ ‬چند‭ ‬ما‭ ‬چه‭ ‬از‭ ‬لحاظ‭ ‬اخلاقی‭ ‬و‭ ‬چه‭ ‬از‭ ‬لحاظ‭ ‬حقوقی‭ ‬اجازه‭ ‬نداریم‭ ‬کاری‭ ‬را‭ ‬ضمانت‭ ‬کنیم،‭ ‬ولی‌‭ ‬فقط‭ ‬وقتی‌‭ ‬کار‭ ‬را‭ ‬برای‭ ‬کسی‌‭ ‬شروع‭ ‬می‌کنیم‭ ‬که‭ ‬امکان‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬برای‭ ‬ایشان‌‭ ‬بالا‭ ‬باشد‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬مرحله‭ ‬مشاوره‭ ‬اولیه‭ ‬تمام‭ ‬گزینه‌ها‭ ‬و‭ ‬شرایط‭ ‬موجود‭ ‬بررسی‭ ‬خواهد‭ ‬شد‭.‬

با پرکردن فرم ارزیابی بصورت کاملا آنلاین،‌ مشاورین ما شانس موفقیت شما برای دریافت ویزای ازدواج استرالیا را بررسی کرده و در زمانی کوتاه به اطلاع شما می‌رسانند.

ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی استرالیا‭ ‬مخصوص‭ ‬افرادی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬نامزد‭ ‬آنها‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬شهروندان‭ ‬یا‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬مقیمان‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬شهروندان‭ ‬کشور‭ ‬نیوزیلند‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬زندگی‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭.‬

  • اعتبار‭ ‬ویزای نامزدی استرالیا‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬ظرف‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬وارد‭ ‬استرالیا‭ ‬شده‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬ازدواج‭ ‬کند‭.‬
  • برای‭ ‬ازدواج‭ ‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬ازدواج‭ ‬حتما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬صورت‭ ‬گیرد‭.‬
  • در‭ ‬صورتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬مدت‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬ازدواج‭ ‬کنید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای‭ ‬ازدواج استرالیا را ‬بدهید‭.‬
  • همسر‭ ‬شما‭ ‬باید‭ ‬حمایت‭ ‬مالی‭ ‬شما‭ ‬را‭ ‬بر‭ ‬عهده‭ ‬گرفته‭ ‬و‭ ‬شما‭ ‬باید‭ ‬تا‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬گرفتنویزای نامزدی استرالیا،‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬ازدواج‭ ‬کرده‭ ‬باشید‭.‬
  • پس‭ ‬از‭ ‬ازدواج‌تان‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬و‭ ‬قبل‭ ‬از‭ ‬این‭ ‬که‭ ‬ویزای نامزدی استرالیا ‬باطل‭ ‬شود،‭ ‬باید‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای‭ ‬همسر‭ ‬را‭ ‬ارائه‭ ‬دهید‭ ‬تا‭ ‬بتوانید‭ ‬در‭ ‬خاک‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬زندگی‭ ‬مشترک‭ ‬ادامه‭ ‬دهید‭.‬

شرایط کلی ویزای نامزدی استرالیا
طبقه قوانین ویزای نامزدی استرالیا برای افرادیست که میخواهند نامزد خود را به استرالیا آورده و ظرف مدت ۹ ماه از زمان صدور ویزا اقدام به ازدواج نمایند، در غیر اینصورت ویزای فرد باطل شده و باید به کشور خود بازگردند.

نکات مهمی که در باره ویزای نامزدی استرالیا باید بدانید:

  • البته ازدواج دو نفر در این بازه زمانی حتما نباید در استرالیا انجام شود.
  • شخص ا سپانسر کننده باید نامزد خود را تا ۹ ماه از حمایت مالی برخوردار نماید.
  • قبل از پایان ۹ماه و اتمام شدن ویزا باید برای ویزای ازدواج اقدام نمایند.
  • پروسه زمانی دریافت این ویزا معمولا بین ۲ تا ۶ ماه خواهد بود

نحوه‭ ‬کاری‭ ‬شرکت‭ ‬ویزایاب در راستای گرفتن ویزای نامزدی استرالیا‭:‬
هر‭ ‬چند‭ ‬ما‭ ‬چه‭ ‬از‭ ‬لحاظ‭ ‬اخلاقی‭ ‬و‭ ‬چه‭ ‬از‭ ‬لحاظ‭ ‬حقوقی‭ ‬اجازه‭ ‬نداریم‭ ‬کاری‭ ‬را‭ ‬ضمانت‭ ‬کنیم،‭ ‬ولی‌‭ ‬فقط‭ ‬وقتی‌‭ ‬کار‭ ‬را‭ ‬برای‭ ‬کسی‌‭ ‬شروع‭ ‬می‌کنیم‭ ‬که‭ ‬امکان‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬برای‭ ‬ایشان‌‭ ‬بالا‭ ‬باشد‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬مرحله‭ ‬مشاوره‭ ‬اولیه‭ ‬تمام‭ ‬گزینه‌ها‭ ‬و‭ ‬شرایط‭ ‬موجود‭ ‬بررسی‭ ‬خواهد‭ ‬شد‭.‬

با پرکردن فرم ارزیابی بصورت کاملا آنلاین،‌ مشاورین ما شانس موفقیت شما برای دریافت ویزای ازدواج استرالیا را بررسی کرده و در زمانی کوتاه به اطلاع شما می‌رسانند.

شرایط شخص اسپانسر جهت ویزای نامزدی و ویزای ازدواج استرالیا

طبق قوانین استرالیا شخص باید:

  • شهروند یا مقیم دائم استرالیا و یا از واجدین شرایط اقامتی نیوزلند بوده.
  • سن فرد بالای ۱۸ سال بوده و در غیر اینصورت والدین وی باید اسپانسر باشند.
  • همینطور شخص اسپانسر متعهد میشود که تا ۲ سال از زمان اخذ اقامت دائم ، همسر خود را از جهت نیازهای اولیه زندگی حمایت مالی نماید.
  • کسانی که در ۵ سال گذشته اسپانسر این ویزا بوده اند یا توسط شخصی اسپانسر شده اند فقط در شرایط خاصی میتوانند اسپانسر فرد دیگری شوند.

شرایط شما پس از مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای نامزدی و ازدواج

  • متقاضیانی که با ویزای ازدواج وارد استرالیا میشوند اجازه ادامه تحصیل و کار را دارند. همینطور میتواند از مزایای خدمات پزشکی رایگان نیز استفاده نمایند.
  • این شرایط فقط برای ویزای ازدواج هست و ویزای نامزدی استرالیا شرایط محدود تری دارد.
  • در اغلب موارد ویزای صادر شده برای متقاضیان ویزای ازدواج یک ویزای موقت ۲ ساله است که پس از ۲ سال از تاریخ ثبت پرونده اجازه اقدام برای اقامت دائم را خواهند یافت که مجددا مدارک مبنی بر اثبات رابطه همسری باید ارایه گردد.
  • به مانند سایر ویزاها در ویزای نامزدی و ویزای ازدواج نیز شخص پس از ۴ سال از اقامت در استرالیا میتواند برای شهروندی اقدام نماید.
  • همیشه استثناها و شرایط خاصی که ممکن است شامل حال متقاضی شود، که شاید در بالا ذکر نشده باشد را باید در نظر داشت پس توصیه ما استفاده از وکیل مهاجرتی جهت هرچه بهتر انجام شدن پرونده شما میباشد.