ویزای EB1 امریکا

 

ویزای EB1 امریکا یکی از ویزاهای مهاجرتی برای افراد غیرآمریکایی است. افرادیکه  که از توانایی شگفت انگیز  و خاصی برخوردارند. این توانایی می تواند در زمینه های مختلف از قبیل ورزشی  ، آموزشی،  استعداد های هنری ( در کلیه هنرها)  ، علمی  و یا بازرگانی باشد .

ویزای EB-1یکی از زیرمجموعه های  اصلی و مرجع در اقامت دائم در آمریکا است. بالاترین  اولویت برای افرادی است که استعداد های آنها نه تنها  از طریق کشور خودشان ( ملی) مورد تائید هستند بلکه باید از طریق بین المللی نیز مورد ارزشیابی قرار گرفته و قدرت آنها تائید شده باشد  این ویزا برای “شاغلان اولویت دار” در نظر گرفته شده است. این افراد خارجیانی هستند  که یا “توانایی های فوق العاده” دارند و یا از جمله “اساتید و محققان ممتاز” هستند و یا باید “مدیران شرکت های خارجی منتقل شده به آمریکا” باشند  این ویزا به این اشخاص امکان می دهد که به طور دائم در آمریکا اقامت داشته باشند.

این ویزا به سه دسته از خارجیان اعطا می شود:

EB1-1A

الف) افراد دارای توانایی فوق العاده در علوم، هنرها، تحصیلات، تجارت و ورزش، که توانایی آنها با تائید مراکز بین المللی و داخلی اثبات شده و مدارک و مستنداتی مستحکم  برای ثبات نمودن دارند.

EB-1B

ب) ” محققان علمی برجسته  و اساتید دانشگاه ها و ” که  به دلیل کسب مهارت های فوق العاده  خود در یک رشته علمی  خاص مورد تقدیر قرار گرفته اند. این افراد باید هم بصورت داخلی و ملی و هم بصورت بین المللی مورد تقدیر قرار گرفته و باید حداقل سه سال سابقه تدریس یا پژوهش در رشته خود را داشته باشند و همچنین باید به صورت استاد دائم به یکی از دانشگاه های آمریکا انتقال یافته و یا حداقل از یکی از دانشگاه های معتبر امریکایی دعوت شده  باشد. برای این دسته، شرایطی دیگر نیز وجود دارد.

 

ج) “برخی مدیران شرکت های بین المللی  که به آمریکا منتقل شده اند” نیز می توانند از ویزای EB-1بهره مند شوند. این  مدیران باید در سه سال قبل از تقاضا، در شرکتی که اکنون در آمریکا فعالیت می کند، حداقل یک بار استخدام شده باشند. این ویزای نیز شرایطی اضافی در بر خواهد داشت.

 

شرایط دسته “توانایی های فوق العاده”

گرین کارد EB-1توانایی های فوق العاده، که به ویزای EB-1Aنیز معروف است، زیر مجموعه اولویت دار ویزای مهاجرت مبتنی بر استخدام به شمار می آید. برای تقاضای ویزای EB-1Aنیازی به مجوز عادی اشتغال وجود ندارد و متقاضی نیازی ندارد که از یک کارفرمای آمریکایی پیشنهاد کاری داشته باشد. به همین دلیل، این نوع ویزا نسبت به ویزای های مربوط به بورس تحصیلی و پژوهش، مزیت قابل توجهی دارد.

افرادی که برای این ویزا تقاضا میکنند از میان ۱۰ شرط زیر، باید حداقل از سه شرط برخوردار باشد:

– گواهی دریافت جوایز داخلی و  بین المللی ( بین المللی اجباریست ) .

– گواهینامه  عضویت در نهادهای مربوط به رشته خود، که برای عضویت در آنها برخورداری از دستاوردهای ممتاز ضروری است.

– گواهی انتشار مقاله هایی درباره متقاضی در نشریات حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده.

– گواهینامه داوری متقاضی درباره فعالیت دیگران در رشته مورد نظر، چه این داوری به صورت انفرادی باشد و چه به صورت گروهی.

– گواهینامه ای که  نشاندهنده خدمات علمی، دانشگاهی، هنری، ورزشی یا تجاری در رشته مورد نظر.

– گواهینامه تألیف مقاله های دانشگاهی در نشریات حرفه ای و رسانه های گسترده.

– گواهینامه حاکی از نمایش آثار متقاضی در نمایشگاه ها.

– گواهینامه تصدی مدیریت یا نقشی کلیدی در نهادهای برجسته.

– گواهینامه نشان دهنده برخورداری از درآمد بالا که نسبت به درآمد دیگران در رشته مورد نظر، بیشتر باشد.

– گواهینامه نشان دهنده موفقیت های تجاری در هنرهای نمایشی.

مهمترین مزیت های تقاضا برای ویزای توانایی های فوق العاده، از این قرار است: عدم نیاز به مجوز کار؛ عدم نیاز به پیشنهاد کاری یا پست شغلی؛ سرعت بیشتر نسبت به دیگر روش های صدور ویزای کار.

 

اساتید و محققان ممتاز

گرین کارد اساتید و محققان ممتاز، که ویزای EB-1Bیا EB-ORنیز نامیده می شود، از جمله زیرمجموعه های مرجح مهاجرت کاری به شمار می آید. برای این ویزا، یک مؤسسه آمریکایی برای استخدام استاد یا محقق خارجی، باید مدارکی را آماده کند و بقیه مدارک باید از سوی استاد یا محقق متقاضی آماده شود.

در مدارک ارائه شده از سوی متقاضی، باید مدارکی دال بر توانایی فوق العاده وی وجود داشته باشد و همچنین باید یک نامه پیشنهاد کاری دائمی نیز ارائه کند. متقاضی همچنین باید ثابت کند که سه سال سابقه تدریس یا پژوهش دارد.

متقاضی ویزای EB-ORباید مدارکی ارائه دهد که ثابت کند از ۶ شرط زیر، حداقل از دو شرط برخوردار است.

– گواهینامه دریافت جوایز معتبر برای دستاوردهای ممتاز.

– گواهینامه عضویت در نهادهایی که برای عضویت در آنها، دستاوردهای بزرگ و ممتاز ضرورت دارد.

– گواهینامه انتشار مقاله هایی که دیگران درباره دستاوردهای علمی متقاضی در رشته مورد نظر نوشته اند و در نشریات حرفه ای متنشر شده است.

– گواهینامه دستاوردهای علمی و دانشگاهی در رشته مورد نظر.

– گواهینامه تألیف کتب یا مقالات دانشگاهی (در نشریات پژوهشی که در سطح جهانی توزیع می شوند)، در رشته مورد نظر.

مدیران  شرکت های چند ملیتی

برای ورود به آمریکا با استفاده از ویزای EB-1مدیران چند ملیتی، کارفرما باید برای انتقال کارکنان خارجی خود که در شعبه یک شرکت آمریکایی در خارج از این کشور کار می کرده است، تقاضا بدهد و لازم است که یک رابطه شاخص میان کارمند خارجی و کارفرمای آمریکایی وجود داشته باشد.

منظور از رابطه شاخص این است که کارفرمای آمریکایی، شریک، زیر مجموعه و یا شرکت مادر یک شرکت خارجی باشد که متقاضی خارجی در آن شرکت کار می کند. برای اثبات این رابطه، کارفرمای آمریکایی باید نشان دهد که کارفرمای متقاضی خارجی در خارج از آمریکا، در واقع همان کارفرمای آمریکایی آن بوده است و یا این که کارفرمای آمریکایی، با کارفرمای خارجی رابطه شراکت داشته است.

– متقاضی استخدام مدیر خارجی، باید یک شرکت آمریکایی باشد.

– کارفرمای آمریکایی باید با کارفرمای خارجی مدیر خارجی، حداقل یک سال رابطه شراکت داشته باشد.

– متقاضی باید در سمت مدیرت در شرکت خارجی مشغول به کار بوده باشد.

برای این دسته از متقاضیان، نیاز به مجوز کار نیست اما کارفرمای آمریکایی باید در تقاضای خود نشان دهد که فرد خارجی، برای یک سمت مدیریتی استخدام می شود. در این بیانه باید وظایف متقاضی به صورت جزئی شرح داده شود.

از مزایای ویزای EB1می توان به این مورد اشاره نمود که برخلاف ویزای کاری ، احتیاج به کارفرمای آمریکایی ندارد .

( خدمات حقوقی بین المللی را به وکلای ما بسپارید )

درخواست کننده ویزای EB1باید حداقل ۳ مورد از شرایط ذیل را داشته باشد :

  1. می بایستی در رشته ی خود جوایز ملی و بین المللی رسمی در رده بالا را دریافت کرده باشند .
  2. عضویت در انجمن ها
  3. مقالاتی مرتبط با متقاضی که در مطبوعات منتشر شده باشد
  4. داوری در رابطه با مسابقات مرتبط با رشته تخصصی فرد
  5. همکاری های شخص متقاضی در زمینه های مرتبط با تخصص خود
  6. مقالات علمی دانشمندانه و یا هرگونه نقد و بررسی توسط مقامات صاحب نظر و صلاحیت دار همزمان با شخص متقاضی
  7. ارائه نمونه کار شخص متقاضی در زمینه هنری و یا اینکه در معرض دید همگان گذارده شود
  8. عضویت به عنوان یک نقش مهم و یا پیشرو برای یک سازمان و یا مؤسسه معتبری که شهرت قابل ملاحظه ای داشته باشد
  9. حقوق و پاداش بالا در مقایسه با دیگران ( که البته این معیار به تنهایی نمی تواند برای درخواست کننده بدون داشتن مدارک ثابت کننده کافی باشد )

۱۰٫موفقیت های بازرگانی و تجاری در اجرای کارهای هنری که مربوط به متقاضی باشد

به عنوان مثال این ویزا برای ورزشکارانی که دارای مدالهای آسیایی میباشند و یا هنرمندانی که در سطح کشور یا آسیا مطرح میباشند تعلق میگیرد.

 

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت مشاوره با ما تماس بگیرید